המרק של אבי מלר | תמונת AVI: המטבח מרכיבים:
רסק עגבניות
2-3 פלסטיקים
קרטון אחד של שמנת לבישול
קילו תפוזים טריים
2 עגבניות מרוסקות של "פרי הגליל"
3-4 גזרים טובים טריים,
אורגנו
בזיליקום
עלי דפנה
אופן הכנה:
מטגנים עם שמן זית כמה גזרים חתוכים עד שהם מתרככים, מוסיפים להם מים לפי הצורך ל 4 אנשים. מביאים לרתיחה ומוסיפים סוכר, רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות. מבשלים 2-3 דקות (ניתן בשלב זה לטחון את בבלנדר ידני).
בשלב זה להוסיף מיץ תפוזים סחוט, ואז את התבלינים: אורגנו רוזמרין עלי דפנה. בסוף - מוסיפים את השמנת המתוקה.
נותנים למרק לבעבע עוד מס' דקות, וומשאירים על אש קטנה עד שהטעמים יתמזגו