1 להכנת התחתית: ממיסים את השוקולד והחמאה, מוסיפים פנימה את האורז התפוח ומערבבים עד לציפוי אחיד של האורז בשוקולד.
2 מניחים ברינג או טבעת בקוטר 8 ס"מ, משטחים לגובה 1 ס"מ ומקררים.
3 בשארית שנותרה, מכינים כדורים קטנים ושומרים במקרר עד לסיום הכנת המוס שוקולד.
4 להכנת המוס: מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.
5 מקררים את התערובת כשלוש שעות.
6 מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה יחד עם תערובת השוקולד שהתקררה, לקציפה רכה ואוורירית.
7 ממלאים 1/2 גובה השקע בתבנית הסיליקון, מניחים כדור אורז (שנותרו מהכנת התחתיות) וממשיכים למלא מוס שוקולד עד שיא גובה השקע. מכניסים למקפיא לשעתיים-שלוש.
8 להכנת הרוטב: מחממים שמנת ודבש לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.
9 משחררים את מנות המוס מהמקפיא, מצפים בשוקולד ומניחים מעל תחתית האורז והשוקולד.