מצרכים:
250 גרם שוקולד חלב
250 גרם שוקולד מריר
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 פקק ליקר קונטרו
1 פקק תמצית רום/וניל
סוכר לפי הצורך
50 גרם חמאה
4 כפות בנפייבר
הציפוי
1 כוס ברס(אגוזי לוז בקרמל)
1 כוס סוכר גבישי/קוקוס
אופן ההכנה:
1. בקערת זכוכית מניחים את השמנת. מוסיפים את שוקולד, רום, הליקר והחמאה, מכניסים למיקרו לכ-4 דקות ומערבבים בעזרת מטרפה. טועמים ולהוסיף בנפייבר, וסוכר לפי הצורך .
2. מערבבים עד להמסת השוקולד לחלוטין
3. מעבירים לפיירקס שמרופד בניילון ניצמד ומצננים למשך 2-4 שעות.
4. מוציאים מהמקרר, חותכים בעזרת סכין (מחוממת בכוס עם מים חמים) לריבועים קטנים ויוצרים כדורים קטנים.
5. מגלגלים בציפוי הרצוי מקררים ומגישים.