"דריה" של אהרון כהן, תלמיד בית הספר מנשר לאמנות, היא ההצעה הזוכה בתחרות ליצירה דוקומנטרית צעירה באירוע ההוקרה השנתי לדוד פרלוב. אירוע הגמר התקיים במסגרת "הפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטיות וסטודנטים תל אביב" (TISFF) והוקדש השנה לתושבי הנגב המערבי.
חבר השופטים כלל את העיתונאי והדוקומנטריסט איתי אנגל, אשת הרדיו ויוצרת הפודקאסטים מאיה קוסובר, מנכ"ל שותף קרן יהושע רבינוביץ לאמנויות יואב אברמוביץ', מנהל הפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטים אורי ארתור וולף וכמדי שנה העורכת והמפיקה יעל פרלוב, בתו של דוד. בנימוקי השופטים נכתב: "הסיפור שיש בו ציר רגשי ואנושי שלצידו גם סיפור אוניברסלי ויוצר שמביא את החוויה האישית שלו בבערה גדולה ליצירה, ואולי גם בצורך להבין טוב יותר את עברו שלו דרך הסיפור של דריה".
במרכז הסרט דריה, חברתו של הבמאי מימי הגמילה, אשר עלתה מטורקמניסטן, גדלה בנופי המדבר של דרום הנגב, התדרדרה לסמים קשים וגלתה לרחובותיה של דרום תל אביב. הסרט מתעד את חייה ברחוב, את הגעגועים לילדיה, למשפחתה ולנוף ילדותה, תוך ניסיון להיגמל ולחזור למוטב.
מענק קרן פרלוב לזוכה יעמוד השנה על שווי 40,000 שקלים - תמיכת שידורי קשת, קרן יהושע רבינוביץ לאמנויות, חברת "טרנס טייטלס" וחברת Go2Films.
באירוע הוקרן סרטו האחרון של פרלוב, "כלניות" (2000) המתקשר ל"דרום אדום" בנגב, אשר השנה מקבל משמעות חדשה ומצמררת במיוחד. הסרט באורך 17 דקות ובכיכוב שלמה בראבא הופק יחד עם תלמידיו של פרלוב במסגרת סדנה שהעביר בחוג לקולנוע באוניברסיטת תל אביב, פנטסיה קומית מפתיעה המשלבת בין תיעודי לעלילתי וייחודית לסגנונו של פרלוב.
קרן פרלוב מייסודם של קשת, קרן יהושע רבינוביץ לאמנויות ומשפחת פרלוב הוקמה בשנת 2004, כחודש לאחר מותו של דוד פרלוב, אשר יצירתו החשובה ביותר "יומן", אסופה של סרטים דוקומנטריים אשר צילם במשך 14 שנים, מהווה אבן יסוד של הקולנוע הדוקומנטרי הישראלי. הקרן נוסדה במטרה לעודד ולתמוך בסטודנטים צעירים העוסקים ביצירה תיעודית ולשמר את משנתו הקולנועית של דוד פרלוב, שראה בעשייה הדוקומנטרית את תכלית חייו.