ראינו אותה משתגעת במטבח של האקדמיה הגבוהה לבישול, ועכשיו, רגע לפני ארוחת הסיום החגיגית היום שלישי הקרוב, זכינו לקבל הצצה אל תוך המטבח הפרטי של הדר לוי, או כמו שהיא מעדיפה לכנות אותו: "הממלכה שלי".
"היום אנחנו הולכים להכין את נקמת התבשילים", צוחקת לוי מיד כשנכנסנו לביתה, "אחרי שכולם כל הזמן פונים ושואלים אותי אם למדתי כבר לבשל, היום אני הולכת לבשל לכם מנה לכל בית ישראל, כזו שכל אחד יוכל להכין לבד בבית".
אז מה היא הכינה? בבקשה: "היום נלך על עוף עם תפ"א, סלט ירקות ברוטב ויניגרט ולביבות ירק שאמא שלי מכינה. זה המאכל שאני הכי אוהבת בעולם, ותמיד יש את זה אצלנו בבית. כשאין מה לאכול שמים לביבה כזו בפיתה ואוכלים", היא מעדכנת , ולמרות שנכנסה לתכנית כבשלנית כושלת, הפעם יש לציין שהיא עשתה לנו בהחלט חשק לראות את התוצאה הסופית.
אחרי שהפעילה אותנו בחיתוכים ועדכנה שמאז התכנית בעלה לא מפסיק לפנק אותה באביזרי מטבח חדשים, היא מוצאת זמן לספר קצת על העבר הקולינרי שלה: "אנשים בהלם שלא ידעתי לבשל, וכל הזמן אומרים לי 'את מרוקאית, איך לא תדעי?'. האמת היא שאני פשוט יודעת לאכול", היא צוחקת, "הבית שלנו הוא בעצם מטבח ואמא, והחיים בסוף מובילים אותך להיות בדיוק כמו ההורים שלך, תראה אותי עכשיו עומדת פה ומקלפת שום".
רגע לפני כניסתו של העוף לתנור, יצאה הדר לסיבוב במרפסת התבלינים שלה, בה היא גאה עד מאוד, והביאה איתה חזרה קצת טימין ורוזמרין - אלתורים היא קוראת לזה: "זה הדבר הכי גדול שלמדתי בתכנית", היא מספרת ומפנקת את העוף ברוטב צ'ילי, "לאלתר, להוסיף, לא ממש מעניין אותי מה, העיקר לשדרג".
אדם נוסף, ששמח במיוחד מהשתתפותה בתכנית הוא בעלה, יוסי, עליו היא מספרת שהוא ממש מרוצה מהשינוי שעברה: "זה מדליק אותו, בעצם זה מדליק כל גבר שאישה מבשלת לו", היא אומרת, "אבל מעבר לזה, התכנית הזו נתנה לי חשק וכוח גם לדברים אחרים – למדתי שכשאני משקיעה יש תוצאות, גם בעבודה וגם בסטנד-אפ, בסוף הכל מתחבר".
עורך וידאו: גדי פורטנוי
"הצילו! אני לא יודע לבשל", ארוחת הסיום החגיגית, שלישי, 21:00
>> חולמים גם אתם לבשל כמו גדולים? בואו להירשם לעונה החדשה של "מאסטר שף"