שאלת הצופים:
הרבה פעמים, איך עושים בדיוק ביצה רכה ואיך עושים אותה קשה?
אהרוני עונה:
חשוב להניח את הביצים בעדינות בסיר, בלי לפוצץ אותן, כשהמים כבר רותחים. לביצה רכה צריך 4 דקות בדיוק כדי שתהיה רכה. ביצה קשה צריכה 10 דקות לפחות.
ביצים קשות חשוב להכניס למי קרח או לשטוף היטב במים מאוד קרים, כדי להקל על הקילוף.
ההבדל בין ביצה רכה לקשה- אין עושים את זה?
לא בטוחים מתי הביצה הופכת לקשה? קבלו טיפים מנצחים מאהרוני
mako
| פורסם 02/10/08 13:47