שאלת הצופים:
הרבה פעמים, איך עושים בדיוק ביצה רכה ואיך עושים אותה קשה?
אהרוני עונה:
חשוב להניח את הביצים בעדינות בסיר, בלי לפוצץ אותן, כשהמים כבר רותחים. לביצה רכה צריך 4 דקות בדיוק כדי שתהיה רכה. ביצה קשה צריכה 10 דקות לפחות.
ביצים קשות חשוב להכניס למי קרח או לשטוף היטב במים מאוד קרים, כדי להקל על הקילוף.
![](https://rcs.mako.co.il/images/headerV17/keshetLogoCut_150X72.jpg)
![](https://img.mako.co.il/2008/09/17/food-header-lamalo.jpg)
ההבדל בין ביצה רכה לקשה- אין עושים את זה?
לא בטוחים מתי הביצה הופכת לקשה? קבלו טיפים מנצחים מאהרוני
mako
| פורסם 02/10/08 13:47