זה לא חדש שלאס וגאס גדושה באוכל טוב - ממסעדות נושא ועד לשפים שכולם רוצים לטעום מהצלחות שלהם. אבל אם חשבתם לשלב בין הבלאק ג'ק והרולטות גם קצת אוכל טוב, כדאי שתחשבו שנית - הגורמה האמיתי נמצא בכלל מחוץ לתחומי ההימורים. יצאנו לסיבוב במסעדות הכי שוות בעיר וחזרנו שבעים, מדושנים ועם קצת ביקורת. אז איפה הכי שווה לאכול בווגאס? כל המידע כאן בכתבה.
Bartollotta Ristorante Dl Mare
המסעדה של השף האיטלקי פול ברטולוטה במלון ה"וין" (Wynn), ה - Bartollotta Ristorante Dl Mare, משחקת בין פסטה לפירות ים עסיסיים המוגשים על מצע של מסעדה אקסקלוסיבית. אקסקלוסיבית כל כך שאפילו במדריך מישלן התעלמו ממנה משום שזה היה מזלזל לכתוב עליה והמבקרים לא ידעו כיצד להעריך אותה מרוב יוקרתה ואיכותה. השנה שף המסעדה זכה בפרס השף הטוב ביותר במערב ע"ש "ג'יימס בירד". בשורה התחתונה, אם אתם מחפשים להעלים כמה מאות דולרים ורוצים לאוכל פירות ים מעולים אשר היטלטלו מצד לצד בים האדריאתי, הזמינו שולחן ותיהנו (במרפסת החיצונית הכי שווה).
Sage
לא היה ניתן לצפות את זה מראש אבל מסעדתו של השף משיקאגו שון מקליין, Sage, בנקודה הכי אמריקאית קיטשית בו היא נמצאת, היא המסעדה הכי מעניינת וטעימה בכל המתחם. ה"סיטי סנטר" - המתחם החדש, החם והמשתרע של לאס ואגס מרגיש כמו סרט ההמשך אחרי שטועמים את הסיבוב הראשון בסייג'. ההיצע העונתי המתחלף ומבחר פירות הים העצום והטרי של המקום שונה וייחודי למתחם המשעמם.
Wing Lei
אם אתם אוהבים אוכל סיני ומבקרים בלאס ואגס ולא אכפת לכם לשחרר את הרסן מהארנק, יש לכם מזל. Wing Lei ממוקמת במלון "וין" באגף משלה, והשף ריצ'ארד חן מבשל מנות אסייתיות איכותיות ובסיסיות ממרכיבים טריים. תפריט 5 המנות העשויות מברווז פקין במחיר של 78 דולר לאדם הוא מבוא מצוין לאוכל של השף חן, וגם סרטנים מוקפצים במחבת ווק עם טיגון וטיבול בסגנון קנטונזי היא אחת מהמנות ששווה להזמין במקום.
Joel Robuchon
Joel Robuchon היא המסעדה היחידה בעיר המעוטרת בשלושה כוכבי מישלן היא בחירה בטוחה ללילה יוקרתי. מתחילים את הערב בנסיעה בלימוזינה שהמסעדה שולחת למי שהזמין שולחן, ובדרך מקבלים את תפריט הטעימות הכולל 16 מנות. המחיר לסועד הוא 400 דולר - מחיר שנחשב למציאה ביחס למאכלים המוגשים כמו לובסטר צלוי עם רוטב קארי ירוק, רגלי צפרדעים על מצע של אורז פילאף ועוד מנות המבטיחות כי בסוף הערב תצטרכו להתגלגל החוצה. ישנו תפריט מנות זול יותר הכולל רק שבע מנות לטעימה - אל תתביישו לבקשו. ההבדל במחיר הוא עניין של 100 דולר, אבל אולי אם כבר נסעתם בלימוזינה עד לג'ואל רובושון אז שווה להשקיע.
Bar Masa/Shaboo
Bar Masa/Shaboo היא מסעדה יפנית עדכנית, ללא ספק המסעדה השנייה הכי שווה במתחם ה"סיטי סנטר". החלק הטוב של המסעדה נמצא בחדר אינטימי ומבודד (אינטימי במונחים של לאס ואגס זה ענקי) ונקרא "שאבו", שם תוכלו לבחור ולהרכיב בעצמכם את המנות היפניות שתמיד חלמתם עליהן במחיר של 500 דולר לסועד. כן, אולי כדאי שתבלו קצת ברולטת הקזינו למשחק או שניים כדי לממן את הארוחה.
Sw SteakHouse
וגאס מלאה במסעדות סטייקים, אבל זה בטוח שלא כולן ברמה של המסעדה הנוספת ב"וין". ב - Sw SteakHouse, מסעדת בשרים פשוטים ומנחמים ושירות ברמה הטובה ביותר, מה שהופך את המסעדה לטובה במסעדות הבשר בעיר.
Michael Mina
כוכב מישלן אחד מעטר את אחת מהמסעדות הטובות הראשונות בעיר אשר במלון הבאלאג'יו (Bellagio) המוכר. כל המנות הקלאסיות של Michael Mina נשארו ושרדו במסעדה במשך שנים, כמו פאי הלובסטר המפורסם ופרפה הקאוויר שמשאירים את הרושם העשיר האולטימטיבי של העיר. היחסים של המסעדה עם בעלי כרמים בקליפורניה מביאים אליה את היינות הטובים מהאזור. לעיתים קרובות יש במסעדה תפריט טעימות המבוסס על יין ספציפי והמחיר עומד על 150 דולר לאדם, כולל היין. צוות המסעדה אדיב ונעים בין אם אתה משולחן המהמרים הגדולים ובין אם אתה אוכל ארוחת ערב לבד על הבר.
Twist by Pierre Gagnair
השילוש הקדוש של השפים הסלבריטאים מפריז: גיא סבוי, ג'ואל רובושון ועכשיו גרנייר! המסייה עצמו חי בוואגס במשרה חלקית ואפשר לתפוס אותו בעיר מדי פעם במקום. המסעדה Twist by Pierre Gagnair מחניקה ומתסכל שהיא ממוקמת ב"מנדרין אוריאנטל" במתחם ה"סיטי סנטר", אך יש בה רחש ברור של בישול מסקרן של השף הנודע. המסעדה מלאה תמיד אז אל תחכו להזמנה בדואר והזמינו מקום מראש.
Simon Restaurant & Lounge
השחקנים הרבים וחיי הלילה המקומיים שינו את חוקי ההיכרויות של הצעירים בעיר, שמזמן כבר הבינו שכדי להשיג דייט טוב צריך להתרועע במקומות השווים בכל רחבי הסטריפ. אבל אף אחד מהמקומות לא מגיע לרמה של המסעדה Simon Restaurant & Lounge. השבחים הגיעו בעיקר מעיצוב המקום בו ניתן לנהל שיחות למרגלות הבריכה, וממסיבות הבראנץ' המפורסמות של המסעדה בה נכחו מבחר רב של סלבריטאים המחפשים לצאת מן ההמון הסואן. הסצנה מסביב לבר ולבריכה היא הדבר הבא בחיי הלילה בעיר. אהה, וכן, יש שם גם אוכל טוב והרבה אלכוהול משובח.
Restaurant Guy Savoy
Restaurant Guy Savoy ממוקמת במלון ה"סיזר פאלא'ס" והיא המסעדה היחידה בארה"ב בה אפשר לחוות את המטבח האלגנטי של השף הצרפתי המהולל גיא סבוי, שזכה במספר הכי גבוה של עיטורים ופרסים בצרפת. המסעדה שלו בצרפת גרפה 3 כוכבי מישלן והוא נבחר על ידי לגיון הכבוד הצרפתי לשף השנה. בתפריט היוקרתי בעל 10 מנות הדגל של מסייה סבוי ניתן למצוא מרק ארטישוק וכמהין שחור, מנת קוויאר משובחת בצבעים שונים ומנת דג בס קריספי.