מספרים שהעניים בצרפת מילאו את קיבתם באורז אחרי שמארי אנטואנט, מלכת הקינוחים, אמרה את המשפט המפורסם שלה. אנחנו לא יודעים אם זה באמת קרה. אחרי הכל, גם את "אם אין לחם שיאכלו עוגות" היא כנראה לא אמרה, אבל האורז תמיד היה המאכל הלאומי של המעמד הנמוך. זה בטוח. מאז הוא עבר גלגולים רבים, אבל תסמכו על האמריקאים שרק הם יכולים להפוך אותו לקינוח ולמתג אותו בסטייל.
Rice to riches היא ממלכת הפודינג אורז של מנהטן, מעין דיינר טרנדי שמוכר את האורז כמעדן צבעוני. אם אתם מסתובבים בסוהו (יותר נכון בנוליטה, מרחק יריקה מסוהו), ובא לכם מתוק בפה, נסו אותה. אם קר בחוץ – בכלל זכיתם. תוכלו לאכול פה כ-20 סוגים שונים של פודינג שעשוי מאורז, מווניל פשוט ועד לאננס עם בזיליקום. ויש עוד הרבה טעמים מוזרים בדרך: מייפל עם אוכמניות, מרסקפונה עם דובדבנים וקינמון עם חתיכות צימוקים. יאמי לא רגיל. הטעמים מתחלפים מדי יום והשף של המקום, מומחה לקינוחים ואמנות הגלידה, שוקד על טעמים חדשים מדי שבוע. לסקפטים מביניכם שנבהלים מהמרקם הסמיך והקרמי משהו - תבקשו לערוך מסע טעימות לפני, לא תתאכזבו.
איפה: רייס טו ריצ'ס - רחוב ספרינג 37, בשכונת נוליטה היפהפייה, מזרחית לסוהו.
נסו גם באתר: rice to riches
מילה שלנו: במחיר של 5 דולר אתם מקבלים קערה אחת גדולה שמספיקה לשניים. וגם אפשר לבקש שני סוגים של טעמים באריזה מיוחדת.
אופיום לעשירים
בטח לא חשבתם שפודינג אורז זה משהו שאפשר לעשות ממנו כסף, אבל ברייס טו ריצ'ס הניו יורקית תמצאו אותו בטעמי מייפל עם אוכמניות, מרסקפונה עם דובדבנים ואננס עם בזיליקום, ובעוד 20 טעמים. מושלם ליום חורפי במנהטן, או אם אתם סתם בסביבה
אדמית פרא
|
mako
| פורסם 26/05/08 19:48