70 בסולם סקוביל: טאקו בל פותחת מלון לסוף שבוע אחד
שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי אתם ממעריצי רשת המזון האמריקאית כי אתם אוהבים אירועים חד פעמיים.
בתוך שתי דקות בלבד מהרגע שנפתחה אפשרות ההזמנה למלון הפופ-אפ של רשת המזון המהיר המקסיקאית טאקו בל, הוזמנו כל 70 החדרים כולם. בחודש מאי פרסמה טאקו-בל על התוכניות להפעיל מלון לסופ״ש אחד בלבד, שיתארח במלון V Palm Springs בין ה-8 ל-12 באוגוסט. המעריצים האדוקים שהמתינו עם היד על המקלדת יזכו להתארח במלון שעבור מיתוג זמני עם חנות שמוכרת מתנפחים ומגבות בריכה; ארוחת בוקר שתוגש לחדר; בר עם חטיפים וקוקטיילים וגם Happier Hour. במסעדה יוגשו המנות המוכרות והפופולריות של הרשת, וייבחן תפריט בנוסח בראנץ׳ שאם יתקבל באהדה אולי יגיע גם לסניפי הרשת. התפריט שפורסם בשבוע שעבר כולל מנות כגון טוסט-צ׳דר-קלאב עם עוף-קריספי ובייקון חלפיניו וטוסט אבוקדו המוגש לצד ״פחזניות השטן ומנות הדוניסטיות-חריפות נוספות.
>>לעוד עדכונים היכנסו לעמוד הפייסבוק של mako חופש
בייבי מאחורייך: מלון חדש בקטסקיל
שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי תמיד רציתם לבקר ברצועת הבורשט או כי אתם מחפשים מקום לנפוש במדינת ניו יורק.
בית חווה עתיק יומין שהוסב למלון מודרני, מבקש להחזיר את ימי הזוהר לאזור הרי הקטסקיל. מלון Farmhouse Catskills, השוכן בין יערות אורן מבושמים ונחלים מתפתלים, מקבל את פני האורחים עם אח מבוערת; והם מוזמנים לבחור בין 75 חדרי השינה ושלוש הסוויטות, או להעביר את הלילה בבקתת הגלאמפינג. החללים הציבוריים כוללים מרפסת רחבה, גינה, מסעדת ״מהחווה לצלחת״ ובר שמהדהד את ימי הזוהר של שנות ה-30 במאה הקודמת. האסם, שנבנה בעבודת יד ב-1869 שוחזר וישמש כחלל ציבורי הפתוח גם לקהילה, בו יתקיימו תערוכות, סמינרים ואירועים. האזור ההררי שבדרום מערב ניו יורק, משך במאה ה-19 את עשירי ניו יורק וצייריה; ובמאה ה-20 (בין יתר הקהילות) את קהילת יהודי ניו יורק, שיצרו בה את ״רצועת הבורשט״ המפורסמת שכיכבה ב״ריקוד מושחת״ ו״גברת מייזל המופלאה״.
אל תלכי בשדה, אל תלכי בו כעדר-בר
שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי החיים שלכם הם סלפי לאינסטגרם או כי אתם מנסים להפוך לתיירים מתחשבים יותר.
בפעם הראשונה שהצלם האמריקאי פול רייפר (Paul Reiffer) החליט לקחת איתו את המצלמה לשבוע-ההבראה השנתי בפרובנס, הוא מצא את עצמו עד לסצנה ״משוגעת. וגסת רוח. ואנוכית. ולגמרי גועלית, נרקסיסטית״. החיפוש אחר הנקודה שבה זכר את הקציר מהשנה שעברה, הוביל אותו לאתר ״צילומי אופנה״ שחסם את הכביש. מלתחות ניידות נדחפו לשטח פרטי השייך לאחד מחקלאי האזור, כש״צוות ההפקה״ רומס בדרכו ערוגות לבנדר, וקוטף אחרות. שלט שתלו החלקאים על ״העץ שעשה את הפריים״ בסוף היום, המפציר באנגלית: ״כבדו את עבודתנו, בבקשה״, עורר תרעומת בקרב הצלמים שחזרו בבוקר, שפנו לרמוס חלקים אחרים בשדה. בטור המצויין שפורסם ב-Petapixel, מתאר רייפר את הנזק שקהילת הצלמים והוא בהם, הסבו לסביבה האנושית והטבעית בשנים האחרונות, (כולל ערך שלם בוויקיפדיה העוסק בפציעות חמורות ומקרי מוות בעקבות צילומי סלפי) וקורא לקהילת הצלמים - המקצועיים והחובבנים - לקחת תמונות באחריות.