הגלגול החדש של אטארי
חלוצת משחקי הארקייד בשנות השבעים והשמונים במאה הקודמת, מחפשת רלוונטיות במאה ה-21 עם כניסה לענף התיירות. מההודעה לעיתונות שפרסמה חברת אטארי-הוטלס עולה כי כבר באמצע השנה יחלו העבודות על המלון הראשון בפניקס, אריזונה ולאחריו ייבנו מלונות בלאס וגאס, דנבר, שיקגו, אוסטין, סן פרנסיסקו, סיאטל וסאן-חוזה. הקונספט המלא למלונות עדיין נמצא בפיתוח, אבל כבר כעת מובטחת חוויית מציאות מדומה ״מקיפה לגמרי״ וחוויות מציאות רבודה; כמו גם חדרי ישיבות, אזורי עבודה-משותפת, מסעדות, ברים, מאפיה, בית קולנוע וחדר כושר. כניסתה של אטארי לתעשיית המלונאות התאפשרה בעקבות שיתוף פעולה עם חברת פיתוח הנדל״ן True North Studio ו-GSD group לפיו תקבל אטארי 5 אחוזים מהכנסות המלון שיבנה בפניקס וקיבלה תשלום בגובה 600,000 דולר עם החתימה על העסקה.
>>לעוד עדכונים היכנסו לעמוד הפייסבוק של mako חופש
המטבח המלזי כובש את טורינו
לא קשה להניח שהתייר הממוצע שמגיע לאיטליה, לא מחפש המלצות לסושיה מומלצת או מקום שמגיש מרק פו, ואפשר להבין מדוע איטלקים, או לפחות כ-40 אחוזים מהם נכון ל-2011, מעולם לא טעמו מזונות-זרים, אחרי הכל מדובר במטבח מושלם. העובדה הזו לא עצרה את ג׳סטין יפ (Justin Yip), בוגר האוניברסיטה למדעי הגסטרונומיה בברה, שפתח את משאית-המזון Sate & Sake בכוונה להרוויח את הרוטי צ׳אניי (Roti canai) שלו מסטודנטים אסייתים באזור טורינו. למרבה ההפתעה, מספרים ב-Atlas Obscura, דווקא האיטלקים התמכרו לעוף המושרה כל הלילה ברוטב סאטאי ועשב לימון ומהווים את מרבית הלקוחות. להיכרות מעמיקה יותר עם המטבח המלזי, הרחיב יפ את התפריט עם מנה שבועית משתנה: נזיד דגים חריף, בקר ברוטב צדפות וקארי ואחרות.
במבחן הזמן: 13 ברים ומסעדות לחובבי היסטוריה
שאלה שהעלה משתמש בפורום הקהילתי של Atlas Obscura, הפך לרשימת המלצות חובקת עולם. חלק מהמסעדות ובתי הקפה ברשימה הפכו לאטרקציות פופולריות, אחרות מצליחות לשמר את הקסם ארוך השנים, ובתגובות נוספו המלצות רבות נוספות. הרשימה כוללת את מסעדת Rules, העתיקה ביותר בלונדון מאז 1798; קפה Le Procope, הפועל מאז 1686 בפריז; בר Lafitte’s Blacksmith Shop בו מוגשים משקאות מאז תחילת המאה ה-18 בניו אורלינס; ומקומות בניו יורק, וושינגטון, לבנון (אוהיו), מקסיקו סיטי ועוד.