בגובה של כמה סנטימטרים בלבד, תייר הלגו הזעיר שמופיע בתמונות מצלם את חופה הדרומי של אנגליה, צופה על רכבות ואפילו מחליק על קליפת בננה.
הצלם הבריטי אנדרו וייט, התחיל להריץ את הסדרת התמונות הייחודית עם איש הלגו כבר בחודש אוגוסט, כאשר רצה להוסיף מוטיב משותף לצילומים שלו. מאז הוא הציב את הדמות הקטנה במקומות שונים בעיר ההיסטורית, הידועה כמקום הולדתו של צ'ארלס דיקנס.
"הפרויקט הוא לא על לגו, אלא על דרך הסתכלות מסוימת", אומר וייט, בן 38. "אני נהגתי להסתובב במקומות שונים ולצלם תמונות של דברים אקראיים כמו שקיעות ומיקומים, אך הן נלקחו ללא כל קשר זו לזו. ברגע שהוספתי את דמות הלגו לתמונות, פתאום הכל היה יותר קל לביצוע".
![על הטיילת, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk) על הטיילת, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk)](https://img.mako.co.il/2013/03/03/LEGO7_i.jpg)
מצלם הכל בפלאפון
מאז תחילת השנה האזרחית, וייט כבר צילם 150 תמונות, והוא מתכוון להקדיש שנה נוספת לפרויקט הייחודי שלו, דרך נקודת מבטו של תייר הלגו הקטן. אגב, טכנולוגית צילום משוכללת אינה מעורבת כאן, שכן וייט מצלם את כל התמונות שלו באמצעות הטלפון הנייד.
"אני נהנה מהאתגר של לעשות את כל הפרויקט הזה דרך מצלמת הטלפון שלי" הוא אומר ומוסיף: "לפעמים מזג האוויר יכול להיות מאוד קשה. אם יש רוח קלה אני מרגיש ממש מתוסכל כלפי הבחור הקטן, כי קשה לו לעמוד יציב". אגב, אם עוד לא הבנתם וייט קורא לאיש הלגו שלו "האיש הקטן", ולפעמים גם ה - "legographer".
![על הקרח, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk) על הקרח, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk)](https://img.mako.co.il/2013/03/03/LEGO9_g.jpg)
"עד עכשיו אני מקבל הרבה פידבקים חיוביים על הפרויקט. זה מפתיע אותי שזה נהיה כל כך פופולרי. אני חושב שזה באיזה שהוא מקום עוזר לאנשים להסתכל אחורה, אל עבר הילדות שלהם". וייט נושא איתו את איש הלגו שלו בכיס לכל מקום אליו הוא הולך, וכמעט כל התמונות איתו צולמו באזור פורטסמות'.
![צופה לרכבת, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk) צופה לרכבת, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk)](https://img.mako.co.il/2013/03/03/LEGO10_i.jpg)
![מחליק על בננה, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk) מחליק על בננה, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk)](https://img.mako.co.il/2013/03/03/LEGO6_i.jpg)
![מול מפלים, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk) מול מפלים, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk)](https://img.mako.co.il/2013/03/03/LEGO5_i.jpg)
![השתקפות, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk) השתקפות, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk)](https://img.mako.co.il/2013/03/03/LEGO3_i.jpg)
![בריטניה, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk) בריטניה, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk)](https://img.mako.co.il/2013/03/03/LEGO2_i.jpg)
![אוסף פטריות, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk) אוסף פטריות, תייר הלגו (צילום: dailymail.co.uk)](https://img.mako.co.il/2013/03/03/LEGO1_i.jpg)
(מקור)
>> הבראיינט פארק בניו יורק: מאתר שומם ומלא פשע למקום שוקק חיים