הסקר, שכלל 550 נוסעים ובלוגרים אירופאים, בדק את האוכל הטוב ביותר בחברות הטיסה באירופה, ונחלק ל-3 קטגוריות: אוכל בחברות לואו קוסט, בקווים קצרי טווח ובחברות לטיסות ארוכות טווח.
"למזון בענף התעופה תמיד היה מוניטין של אוכל תפל ולא טעים", אומרים ב - Skyscanner, "אבל האיכות של הארוחות בטיסות השתפר פלאים, וחברות התעופה מייחסות לו חשיבות גדולה עם השנים".
קלמ, פגסוס וסא"ס מובילות
גם אייר פראנס הצרפתית נכנסה למקום הרביעי בחמישיה המנצחת בטיסות ארוכות הטווח, יחד עם בריטיש איירוויס, שהגיעה למקום חמישי באותה רשימה, ולמקום השלישי בקטגוריית קווים קצרי טווח.
כל הדבר הזה עורר בכם תיאבון? הנה כמה מנות שמוגשות בחברות התעופה המנצחות ונראות, לפחות על הנייר, באמת טעימות.
מקום ראשון בלואו קוסט: פגסוס – תפריט
סנדוויץ' מלחם עם שומשום וגבינת קשקבל, חמאה, חרדל, פלפל אדום וירוק וחסה | "כריך טיקה" - עוף צלוי ברוטב טיקה, עם פלפל ירוק ואדום, חסה ורוטב טרטר בלחמניית שומשום | ראפ של גבינה וירקות, עם גבינת פטה וירקות, חרדל ומיונז | שנצל עוף | רביולי פטריות.
מקום ראשון בקווים קצרים: סא"ס – תפריט
כריך מלחם מלא עם סלט ירוק ומילויים שונים | פלטת חטיפים עם נקניקים, גבינות, זיתים ולחם | סלט תפו"ד במרינדה עם עגבניות מיובשות ופסטו | חזה עוף בגריל, סלט ירוק וטפנד פלפל קלוי | מבחר מאפים.
מקום ראשון בטיסות ארוכות טווח: קלמ – תפריט
מחלקת תיירים: פילה דג עם רוטב הולנדז, פירה וגזר מתוק | סלט סושי, אצות וואקמה וסלמון מעושן עם מיונז ווסאבי | צלי בקר אינדונזי חריף מעט, עם אורז בסמטי ושעועית ירוקה חתוכה ברוטב פיקנטי.
מחלקת עסקים: מנה ראשונה, בחירה של מנה עיקרית, בחירה של קינוח, מבחר גבינות ויין פורט או יין קינוח. בטיסות להודו, סין, קוריאה ויפן, ארוחות בהשראת היעד אליו נוסעים.