ברזיל וצ'ילה, שתי מדינות לוהטות מדרום אמריקה הרחוקה, נפגשות הערב על הדשא במסגרת משחקי שמינית הגמר של המונדיאל. על תוצאות המשחק אין לכם שליטה, אבל אתם בהחלט יכולים להחליט מי מנצחת במגרש אחר. איזו מדינה עושה לכם את זה יותר, ואיפה הייתם חולמים להיות - בארץ הסמבה או בארץ האגמים, בברזיל או בצ'ילה?
![הר הסוכר בריו דה ז'נרו שנראה מהחוף האדום (צילום: iStock) הר הסוכר בריו דה ז'נרו שנראה מהחוף האדום (צילום: iStock)](https://img.mako.co.il/2008/02/28/31/Sugar-Loaf,-the-most_C.jpg)
![צ'ילה 3 (צילום: istockphoto) צ'ילה 3 (צילום: istockphoto)](https://img.mako.co.il/2010/06/27/chile3_c.jpg)
![איגוואסו - ברזיל (צילום: istockphoto) איגוואסו - ברזיל (צילום: istockphoto)](https://img.mako.co.il/2011/10/10/AngelFallsajestic_c.jpg)
![צ'ילה 4 (צילום: istockphoto) צ'ילה 4 (צילום: istockphoto)](https://img.mako.co.il/2010/06/27/chile4_c.jpg)
![מוכר קוקוס בחוף בברזיל מוכר קוקוס בחוף בברזיל](https://img.mako.co.il/2009/12/24/brazil5c.jpg)
![קרחון בטורס דל פיינה שבצ'ילה (צילום: עדי רם) קרחון בטורס דל פיינה שבצ'ילה (צילום: עדי רם)](https://img.mako.co.il/2008/05/28/21/torres-del-piena---yossi-melamed_c.jpg)
![חזית מבנה קולניאלי על רקע הרים באורו פרטו בברזיל (צילום: SXC) חזית מבנה קולניאלי על רקע הרים באורו פרטו בברזיל (צילום: SXC)](https://img.mako.co.il/2008/02/07/21/oro-preto---sxc_C.jpg)
![צ'ילה 1 (צילום: istockphoto) צ'ילה 1 (צילום: istockphoto)](https://img.mako.co.il/2010/06/27/chile1_c.jpg)
![ריו דה ז'נרו ברזיל (צילום: istockphoto) ריו דה ז'נרו ברזיל (צילום: istockphoto)](https://img.mako.co.il/2010/06/27/brazil_c.jpg)
![צ'ילה 5 (צילום: istockphoto) צ'ילה 5 (צילום: istockphoto)](https://img.mako.co.il/2010/06/27/chile5_c.jpg)
![בחורות בביקיני בברזיל בחורות בביקיני בברזיל](https://img.mako.co.il/2009/12/24/brazil2cc.jpg)
![שיחים ירוקים תחת הר באזור האגמים בצ'ילה (צילום: יוסי מלמד) שיחים ירוקים תחת הר באזור האגמים בצ'ילה (צילום: יוסי מלמד)](https://img.mako.co.il/2008/06/22/11/yosi-melamed-lake-zonechile_c.jpg)
נו, אז צ'ילה או ברזיל? איפה הייתם רוצים להיות? במשחק היום תנצח המדינה עם נבחרת הכדורגל הטובה יותר. אבל למי משתי המדינות הלטיניות יש ארץ יותר שווה? את זה רק אתם קובעים.
תגובות