זוג הורים ושלושת ילדיהם, שהיו אמורים לטוס מורנה לתל אביב, טיסה שאורכת כשעתיים וחצי, מצאו את עצמם עוברים מסע מפרך של יומיים וחצי בארבעה יעדים שונים, עד שהגיעו לארץ.
הכל התחיל כשבני המשפחה סיימו את חופשתם בעיר הנופש הבולגרית ולא הצליחו לבצע צ'ק אין יום לפני הטיסה באתר של חברת ישראייר, איתה הזמינו את הטיסות. הם פנו לחברה וזו השיבה לבני המשפחה שעליהם לפנות בעניין לסוכן הנסיעות להמשך הטיפול מולו.
למחרת, בשעות הצהריים, בני המשפחה קיבלה מסרון לפיו על פי רישומי חברת ישראייר הם לא הגיעו לטיסה שלהם. לאחר בירור, התברר שחברת התעופה לא עידכנה אותם על הקדמת הטיסה לארץ. "בלית ברירה נאלצנו לישון לילה נוסף בורנה, ולמחרת לנסוע במונית במשך שבעה שעות לסופיה כדי לעלות משם על טיסה לאתונה", ציין אב המשפחה.
המשפחה הגיעה לאתונה, שם המתינו כשש שעות לטיסה המשך לרודוס. ברודוס נחרדו לגלות שהטיסה שלהם לישראל בוטלה, והם נאלצו לממן לילה נוסף באי ורק ולמחרת לטוס לישראל. "טיסה של שעתיים וחצי הפכה ליומיים וחצי", קבלו בני המשפחה, "והכול בגלל שלא עידכנו אותנו על הקדמת הטיסה לארץ".
לאחר החזרה לארץ, המשפחה הגישה תביעה נגד ישראייר. בכתב התביעה שהוגש לבית המשפט לתביעות קטנות בראשון לציון נטען שהחברה לא עידכנה אותם על הקדמת הטיסה משעה 21:05 לשעה 11:25, התרשלה בטיפול בהם וגרמה להם עוגמת נפש ובזבוז כסף רב כדי להגיע בחזרה לארץ.
מנגד, חברת ישראייר טענה בכתב ההגנה כי שלחה הודעה לסוכנות הנסיעות בנוגע להקדמת הטיסה ושהיא לא הייתה חייבת לעדכן אותם ישירות. לטענת החברה, האחראית על המחדל היא סוכנות הנסיעות ולא היא. עוד טענה החברה כי סכום הפיצוי שדרשו התובעים (כ-35 אלף שקל) הוא מוגזם. החברה לא הכחישה את הנזקים שנגרמו לתובעים אבל טענה שהדבר לא באחריותה.
הרשם שדן בתביעה, דחה את מרבית טענות ישראייר וקבע בפסק הדין שהיא צריכה הייתה לעדכן את התובעים בנוגע להקדמת הטיסה ולוודא שהם קיבלו אותה. "מצאתי כי התנהלות הנתבעת, אשר גילתה אדישות למצוקתם של התובעים ולמצב אליו נקלעו, מקוממת וחסרת אחריות, שעה שנמנעה מפעולה פשוטה, שכאמור אינה כרוכה במאמץ או בעלויות כספיות על מנת לקיים את חובתה ולוודא כי נוסעיה מעודכנים באשר לשינוי זמני הטיסה".
הרשם קבע כי ישראייר תפצה את התובעים בסכום של 29 אלף שקלים.