אם גם אתם סקרנים לדעת איך זה מרגיש לטוס במחלקת עסקים, יש לכם הזדמנות לקבל הצצה קטנה ממה שקורה שם. בחברתץ אל על השיקו את תפריט הארוחות החדש במחלקה המתקדמת, המוגשות בטיסות היוצאות מישראל עליו אחראי השף הראשי החדש של החברה, שחף שבתאי, ממסעדת ניטן תאי.
>>לעוד עדכונים היכנסו לעמוד הפייסבוק של mako חופש
על פי החברה, שבתאי גיבש בחודשים האחרונים אסטרטגיה קולינרית חדשה לטיסות אל על, במסגרתן ישודרגו המנות המוגשות לנוסעים בכל מחלקות השירות. בתוך כך, תפריט העסקים החדש יכלול שימוש במגוון רחב של חומרי גלם איכותיים וטכניקות בישול מתקדמות ויעבור ריענון במהלך השנה במטרה לגוון לנוסעים את האוכל המוגש במהלך הטיסות.
ומה ניתן למצוא בו? גריל ארטישוק, זוקיני, ערוגת הגליל ומבחר לחמים חמים למנה ראשונה. בתפריט המנות העיקריות ניותם למצוא פרגית בבישול ביתי, אסאדו בבישול של 3 שעות ופילה מושט. לקינוח תוכלו לאכול טארט שוקולד ובראוניז פיסטוק.
"לאחר חודשים של חשיבה ועבודה מאומצת, אני שמח להציג בפני נוסעי מחלקת העסקים באל על, תפריט מלהיב, מלא השראה ומגוון", אומר השף שחף שבתאי. "כאשר בניתי, יחד עם הצוות של תמ"מ את התפריט, היה לי חשוב לחבר בין חומרי גלם איכותיים לטכניקות בישול חדשות שיצרו טעמים חדשים. אני נרגש לצאת לדרך החדשה ומכין הפתעות קולינריות רבות ללקוחות החברה".
כמו כן, לצד התפריט החדש, יושק במחלקת העסקים גם תפריט יינות חדש בהובלת מומחה היין, יאיר היידו, שבו יוגשו רק יינות תוצרת ישראל במטוסי החברה.