זה לא סוד שאוכל מטוסים הוא לרוב לא שיא הפאר הקולינריה ופעמים רבות מגיעות תלונות על אוכל לא מספק, לא טעים או יותר מכך - ממש לא אכיל.
> מאחורי הקלעים: ככה מכינים אוכל מטוסים למחלקה הראשונה בטיסות
בנוסף לאלה, במקרה חריג שהתרחש לפני כחודשיים בטיסה של חברת ג'טבלו מניו יורק לפריז, נוסעת טוענת ששברה את השן בגלל האוכל שהוגש לה בטיסה. כעת היא תובעת את חברת התעופה על הזנק שנגרם לה.
על פי הנוסעת, במהלך הטיסה הוגש לה "אוכל בטמפרטורה שאינה סבירה או בטוחה לצריכה". המזון עליו מדברת הנוסעת הינו "כריך גלידת תות" כאשר הגלידה שקיבלה לטענתה היתה קשה מדי לאכילה באופן מיידי, והיה על הדיילת לציין זאת לפני שהיא התחילה לאכול. כאמור, לאחר שניסתה לאכול את הגלידה, נשברה לה השן והיא נזקקה לטיפול רפואי.
נכון לעכשיו התביעה מנסה להגיע לפשרה לאחר שגם יצרנית חברת הגלידות טוענת שהאחריות מוטלת על חברת התעופה במקרה הזה. על פי מקרי עבר, אם הצדדים אכן יגיעו לפשרה, הנוסעת צפויה לקבל כ-100 אלף דולרים על עוגמת הנפש, הוצאות משפטיות והטיפול הרפואי בשן השבורה.