שש מסעדות זכו בכבוד הגדול מכולם - שלושה כוכבי מישלן. אלה משקפים "מטבח יוצא דופן ששווה ביקור מיוחד. סועד יאכל תמיד אוכל מעולה, לעתים נעלה. המנות ייחודיות ומוקפדות, תוך שימוש בחומרי גלם משובחים", לפי מישלן. אז אם בביקורכם הבא בתפוח הגדול החלטתם להשקיע בחוויה הקולינרית שלכם, שריינו כמה מאות דולרים והזמינו שולחן עוד לפני שאתם מזמינים את הטיסה.
Eleven Madison Park
מוסד קולינרי ניו יורקי שנפתח ב-1998 על ידי המסעדן דני מאייר ומציע מטבח אמריקאי עדכני. ב-2011 מדריך מישלן הקפיץ אותה באופן חריג מכוכב אחד לשלושה.
מחיר ארוחת ארבע מנות לסועד: 125 דולר
כתובת: Madison Ave 11, Manhattan
Jean-Georges
מסעדת הדגל של ז׳אן-ז׳ורז׳ וונגריכטן, מהשפים המצליחים בעולם שמחזיק בשורת מסעדות בערים לונדון, פריז, שנחאי ולאס וגאס. המסעדה ממוקמת בקומת הכניסה של מגדל טראמפ אינטרנשיונל ומציעה מטבח צרפתי עילי חדש. מאז פתיחתה ב-1997 זכתה בכמעט כל פרס אפשרי ושמרה על מעמדה כאחת ממסעדות העילית של ניו יורק.
מחיר ממוצע לסועד: 150 דולר
כתובת: Central Park West 1, Manhattan
Le Bernardin
נחשבת למסעדת הדגים ופירות ים הטובה בניו יורק. נפתחה בעיר ב-1986 לאחר עשר שנים שבהן פעלה בפריז. מדריך זגאט תיאר את האכילה במסעדה כ"חוויה כמעט דתית".
מחיר ממוצע לסועד: 170 דולר
כתובת: W 51st St 155, Manhattan
MASA
מסעדת הסושי הטובה בניו יורק ואחת היקרות בעולם נפתחה בעיר ב-2004. למרות המחירים השערורייתיים, ממסעדות העילית הבודדות בניו יורק שלא מחייבות קוד לבוש מחמיר. אל תצפו לתפריט, הוא נמצא בראשו של השף.
מחיר ממוצע לסועד: 585 דולר
כתבת: Columbus Circus 10, Manhattan
Per Se
המסעדה המהוללת של השף האמריקאי תומס קלר, השוכנת בסמוך למסעדת MASA, מציעה מטבח צרפתי קלאסי ונבחרה על ידי "ניו יורק טיימס" לטובה ביותר בניו יורק.
מחיר ממוצע לסועד: 325 דולר
כתובת: Columbus Circus 10, Manhattan
Chef's Table at Brooklyn Fare
מטבח עילי המשלב בישול צרפתי עם השפעות יפניות, בניצוחו של השף סזאר רמירז. סועדים בעלי מזל וכיסים עמוקים שיצליחו להשיג כסא במסעדה הקטנה הזאת בברוקלין יזכו ל"כעשרים צלחות קטנות וקסומות ושירות קרוב לשלמות", לפי מדריך המסעדות זגאט.
מחיר ממוצע לסועד: 332 דולר
כתובת: Schermerhorn St 212, Brooklyn
האפליקציות שיעזרו לכם להתסתדר בחו"ל
מי מונע מחברת הלואו קוסט ריאנאייר להקים גרסה ישראלית?