"עוף או דג?" היא אחת השאלות הנדושות ביותר הנשאלות בגובה 30 אלף רגל, ולרוב לא מדובר בחוויה מלבבת: אוכל של טיסות הוא אחד הדברים השנואים על הנוסעים במטוסים, והוא ידוע בכל העולם כמזון מהסוג הירוד ביותר. כל זה לא ממש תופס לגבי האוכל שמוגש במטוס Douglas DC-6, הנמצא דרך קבע בשדה התעופה קובנטרי שבמערב בריטניה. המטוס, שיוצר בשנות ה-50 של המאה הקודמת, הוצא משירות כמוביל נוסעים לפני כשלוש שנים וחצי - והוסב לדיינר חביב בעל 40 מקומות ישיבה, בעל השם דיינר DC-6.
דיילת, אפשר סטייק פילה?
המסעדה שנפתחה לפני פחות מחודש מרווחת יותר ממטוס נוסעים, ובעלת תפריט ואוכל טעימים בהרבה מזה שמוגש בשחקים - אלא אם אתם ברי מזל וממון, ובחרתם לטוס במחלקה ראשונה או במחלקת עסקים. המסעדה מעוצבת כמו מטוס לכל דבר, המלצרים לבושים כדיילים והנוסעים מוזמנים לדרינק בבר הממוקם בתא הטייס; אבל גולת הכותרת היא התפריט, שללא ספק שונה בתכלית מזה המוכר לנו מטיסות.
השף של הדיינר מכין ומגיש מבחר סטייקים (טי-בון, ראמפ סטייק ופילה), קותלי חזיר ומעדנים נוספים. נכון, המלצרים אמנם לא מחלקים את האוכל בעזרת עגלה עמוסה במגשים, אך כדי לקרוא למלצר יש ללחוץ על הכפתור שמעל לראש. אם כבר מסעדה במטוס, אז כמו שצריך.