איך מתאימים יין לאוכל? מה מיוחד בכרמים שברמת הגולן? ומהי פילוסופיית היין? השבוע סער שיינפיין ונטלי עטיה מבקרים במרתף היינות של יקבי רמת הגולן, ולומדים הכל על תרבות היין בישראל, תוך שהם טועמים מהיינות המיוצרים במקום.
בין טעימה לטעימה, סער ונטלי מתמקדים בזני המרלו והקברנה הגדלים ברמת הגולן, ואחת ולתמיד מקבלים תשובה לשאלה: איזה אוכל צריך להיות מוגש עם יין אדום, ואיזה עם לבן? בנוסף, השניים לא יוצאים מהמרתף לפני שהם מקבלים הוראות מדויקות המלמדות אותם כיצד לבחור את היין הנכון בחנות. צפו בכתבה.
סער ונטלי מבקרים במרתף יקבי רמת הגולן
מהי עפיצות? למה שנת הבציר חשובה? ומה אומרים לכם המושגים קיאנטי וריוחה? אם גם לכם מתחשק להבין יותר בעולם היין, אתם מוזמנים לקפוץ למרתף יקבי רמת הגולן
רונה סרור
|
mako
| פורסם 17/11/11 11:04