החורף הוא התקופה המושלמת לחופשה אורבנית, ומה יותר עירוני ממרכז תל אביב. מלון "תיאודור" של רשת בראון, ממוקם בול בלב העניינים, בין מסעדות וחנויות, ברים ושוק הכרמל, ועם כל האפשרויות שיש לעיר להציע. ולמי שדווקא מעוניין בחופשה שקטה ורגועה, החדרים המרווחים והמרפסות מצליחים להעניק חווייה נעימה.
המקום
התארחנו במלון הבוטיק "תיאודור", מלון חדש שהושק לאחרונה על ידי רשת בראון. המלון נמצא במיקום מושלם, ומתאים לכל קהלי היעד (אנשי עסקים, צעירים שנופשים למטרת בילוי בעיר הגדולה או כאלו שמחפשים פשוט להיות קרובים להכל). הבניין בהרצל 10 הוכרז כמבנה לשימור, ממורשת העיר הלבנה, על ידי ארגונים שונים וביניהם ארגון אונסק"ו העולמי. עיצובו המרהיב נעשה ברוח המינימליזם המודרני תוך התבססות על עקרונות הבאוהאוס, בניצוחה של המעצבת קדם שנער. כשהגענו לבצע את הצ'ק אין זכינו ליחס אדיב מצד פקידת הקבלה של המלון, שדאגה לקבל אותנו עם כוס שמפניה קרה וצוננת ועם הסבר מפורט ומלא בנוגע לשהייתנו.
החדר
בתיאודור יש 34 חדרים מעוצבים בסגנון עכשווי שנחלקים לכמה סוגים, וביניהם חדרי סולו שמיועדים לאורחים יחידים, חדרי דלוקס, וחדרי טראס שכוללים מרפסת, פינת ישיבה ומכונת קפה של נספרסו. החדרים מאובזרים במיני בר (למעט חדרי הסולו), שולחן עבודה, טלוויזיה עם מבחר ערוצי לוויין, כספת מותאמת למחשב נייד, חדרי רחצה מצוידים במקלחוני מפל, חלוקי רחצה, נעלי בית, מוצרי רחצה ומייבש שיער.
אנחנו התארחנו בחדר הדלוקס – חדר מרווח בקומה העליונה. חשנו שמבחינת התאורה משהו בחדר ובאמבטיה היה לוקה בחסר, אך באופן כללי הוא לגמרי ענה על כל הציפיות שלנו לחופשה קצרה וממוקדת.
מה עושים?
המלון ממוקם במרכז העניינים במפגש הרחובות הרצל-רוטשילד, מיקום אטרקטיבי שמאפשר לא מעט אפשרויות. כאן תמצאו את עצמכם קרובים למוקדי העסקים, חנויות האופנה ושוק הכרמל ביום, או מרחק הליכה ממיטב הברים ואפשרויות הבילוי בחיי הלילה של תל אביב הסואנת.
מה אוכלים?
מסעדת Cena (צ'נה) היא ללא ספק גולת הכותרת של המלון. בלובי פועלת המסעדה של השף המוכשר תומר אגאי, אחד מהשפים המוערכים בישראל. המסעדה בסגנון בר אוכל איטלקי, עם אווירה מיוחדת ותפריט ששואב השראה מהמטבחים בדרום איטליה וצפון אפריקה. אורחי המלון נהנים מארוחת בוקר עשירה שכוללת מאפים, סלטים, גבינות, לחמים ועוד.
הגענו לארוחת ערב ופתחנו עם הראשונות: סופלי דה ריזו - כדורי ריזוטו אורבירו פריכים ממולאים במוצרלה על קרם עגבניות קר, שמן בזיליקום ובלסמי (48 שקל) וסלט סלקים - ג׳יבנה מטוגנת, רוקט, יוגורט ממחלבות טמרה ובלסמי לבן (58 שקל). מנות נפלאות שהשאירו לנו טעם של עוד ורף ציפיות גבוה במיוחד לקראת המנות הבאות שהזמנו.
לעיקריות המשכנו עם- קאצ'ו אה פפה - פסטה פיצ'י, חמאה לבנה, פלפל שחור קלוי, בזיליקום, שום, בלסמי לבן ופרמז'ן (68 שקל), ארטישוק ירושלמי אלה רומאנה - צלוי בטאבון ביין לבן, שום, חמאה, פרמז'ן ורוטב עגבניות חרפרף (48 שקל), פיצטה קפרזה - רוטב עגבניות, מוצרלה מפורקת, שלושה סוגי עגבניות שרי, גבינת אמנטל, בלסמי מצומצם ומיקס עלים (65 שקל).
המנה שמבחינתנו כיכבה מעל כולן בארוחה היא הניוקי מהטאבון בעבודת יד, עם רוטב בר בלאן, תרד וגבינת המאירי מקומית (78 שקל). לסיומה של הארוחה הנהדרת, קינחנו עם קציפת לימון וקינוח קרם מסקרפונה שהשאירו חותם חיובי במיוחד. שילוב הטעמים בארוחה והשירות לא השאירו עבורנו מקום לספק – לכאן אנחנו עוד נחזור.
המחיר
החל מ-630 שקל ללילה זוגי. כל מלונות הרשת מציעים הנחת חורף של 20 אחוז, ועוד 5 אחוזי הנחה נוספים בהזמנה באתר.
השורה התחתונה
תיאודור נמצא במיקום מושלם שרלוונטי לכל סוג חופשה אשר תהיה. המלון פונה לכל קהלי היעד, וכפי שנכתב, גולת הכותרת ללא ספק היא החוויה הקולינרית אשר נמצאת בלובי. עלות הלינה והחבילות שכוללות חוויה בצ׳נה (ישנן חבילות של ארוחת בוקר בלבד וחבילות שמציעות ארוחת בוקר וערב) משתלמות במיוחד לאור מבצעי החורף של רשת בראון.
מלון תיאודור בראון, הרצל 10, תל אביב. להזמנה ופרטים נוספים 03-7172600
*הכתב היה אורח המלון