מצרכים:
בצק שמרים עלים מופשר של "מעדנות"
1 בצל בינוני, קצוץ
200 גרם תרד של "סנפרוסט"
180 גרם פתיתי מוצרלה
100 גרם בולגרית
2 כפות שמן זית
1 ביצה
1 שן שום, כתושה
מלח ופלפל

ציפוי:
חלמון מדולל בכפית מים
כף שומשום

חגיגת שבועות עם מעדנות (צילום: שרית נובק Misspetel)
צילום: שרית נובק Misspetel


בקרו בעמוד האינסטגרם של misspetel>>

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את התרד והשום, מבשלים יחד עד שהתרד מתרכך ומפסיק להגיר נוזלים.
  3. מתבלים במלח ופלפל, מורידים מהאש, ומצננים.
  4. מוסיפים את הגבינות והביצה ומערבבים.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות.