מצרכים:
בצק שמרים עלים מופשר של "מעדנות"
1 בצל בינוני, קצוץ
200 גרם תרד של "סנפרוסט"
180 גרם פתיתי מוצרלה
100 גרם בולגרית
2 כפות שמן זית
1 ביצה
1 שן שום, כתושה
מלח ופלפל
ציפוי:
חלמון מדולל בכפית מים
כף שומשום

בקרו בעמוד האינסטגרם של misspetel>>
אופן ההכנה:
- מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את התרד והשום, מבשלים יחד עד שהתרד מתרכך ומפסיק להגיר נוזלים.
- מתבלים במלח ופלפל, מורידים מהאש, ומצננים.
- מוסיפים את הגבינות והביצה ומערבבים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
תגובות