המצרכים:
בצק פריך עם שקדים (מופשר לילה במקרר), "מעדנות"
חצי כוס ריבת תות איכותית
סלסילת תותים טריים
2 כפות סוכר
30 גרם שקדים פרוסים
1 חלמון מדולל בכפית מים, להברשה
בקרו בעמוד האינסטגרם של misspetel>>
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- פותחים את הבצק על משטח עבודה ומרדדים מעט.
- קורצים מהבצק עיגול כרוחב הבצק ומורחים אותו בריבה.
- חותכים את קצוות הבצק לרצועות באורך כ-4 ס"מ (ראו תמונה).
- מקפלים את הרצועות בצורת איקס לכיוון מרכז הבצק.
- מסדרים את התותים במרכז הבצק ומפזרים מעל סוכר ושקדים פרוסים.
- מברישים את קצוות הבצק בחלמון.
- מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות עד שהבצק מזהיב.