המצרכים:
בצק פריך מלוח, "מעדנות"
200 גרם גרגירי תירס "סנפרוסט"
100 גרם בולגרית מפוררת
150 גרם פתיתי מוצרלה
1 ביצה
מלח ופלפל
1 חלמון מדולל בכפית מים
בקרו בעמוד האינסטגרם של misspetel>>
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים את כל חומרי המלית ומתבלים.
- פותחים את הבצק ומרדדים.
- קורצים עיגולים בקוטר 12 ס"מ.
- עורמים כף מהמלית במרכז הבצק.
- מברישים את שולי הבצק במעט חלמון מדולל ומהדקים את הקצוות.
- מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים את כיסוני הבצק מלמעלה בחלמון מדולל.
- חותכים חריץ עם סכין מלמעלה, לשחרור אדים באפייה.
- מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהבצק מזהיב.