לחמניות גבינה מהירות ללא שמריםהלחמניות הכי קלות בעולם, שלא צריך שום כישרון אפייה בשביל להצליח איתן. סלט ירוק קטן וביצת עין ליד – ויש לכם ארוחת ערב מושלמת, ממש באפס מאמץ
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 12/01/15 13:14
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
הפתרון המושלם לארוחת ערב מהירה – לחמניות גבינה שמכינים בקערה אחת, ללא שמרים ובערבוב של כמה מצרכים פשוטים וזמינים. סלט ירוק קטן וביצת עין ליד – ויש לכם ארוחת ערב מושלמת בקלי קלות. המצרכים (12 מנות):ללחמניות:
להברשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2 בקערה גדולה מערבבים יחד גבינה לבנה, גבינה צהובה, שמן, ביצה, שום, מלח, פלפל ופפריקה לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. חשוב להימנע מעיבוד יתר של התערובת, שעלול לגרום ללחמניות לצאת דחוסות וכבדות. 4 בעזרת 2 כפות ממלאים את השקעים עד שפתם. 5 מברישים במעט ביצה טרופה ומפזרים שומשום או זעתר. 6 אופים במשך 20-25 דקות או עד שהלחמניות תפוחות, זהובות וריחניות. 7 מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |