>> חושבים שאתם סיפור ההצלחה הבא?רוצים לזכות בפרס שווה?
החבר הכי טוב שלכם בזמן הלימודים. הסמארטפון | צילום: אימג'בנק / Thinkstock יש סטודנטים שנסחבים עם ספרים, קלסרים ומחברות אל השיעור ומשאירים את הסמארטפון לחיים האישיים ויש סטודנטים שמגיעים להרצאה עם הסמארטפון, מניחים אותו על השולחן ונותנים לו לעשות את כל העבודה.
לא משנה אם אתם משתייכים לסוג הראשון או לשני, אספנו עבורכם רשימה של אפליקציות שיפתרו לכם את הבעיות הכי נפוצות בהן נתקלים סטודנטים, בתוך הקמפוס ומחוצה לו.
במקום לבלות שעות בספריה - ויקיפדיה
הגרסה הניידת של אתר המידע הפופולרי בעולם מכניסה את כל הספרייה של האוניברסיטה אליכם לכיס. גם אם לא ביליתם שעות בספריה בחיפוש אחר המאמרים הרלוונטיים, עדיין תוכלו להשתתף בשיעור - חיפוש מהיר של הערך הרלוונטי באפליקציית ויקיפדיה לסמארטפון, ותוכלו לשלוף תשובות מדויקות ומרשימות שיהפכו אתכם לחביב המרצה.
במקום לצלם סיכומי שיעור - Genius Scan
תשכחו ממכונת הצילום. Genius Scan | צילום: צילום מסך מאתר אפל נרדמתם? הברזתם? חלמתם בהקיץ? אל תדאגו זה קורה לטובים ביותר. אם המרצה לא שם לב והעיר אתכם, הרווחתם. עכשיו אתם רק צריכים להשלים את החומר.
אפליקציית Genius Scan היא אפליקציה חינמית שהופכת את הסמארטפון שלכם לסורק. במקום להתחנן לחנונית של הקורס שתבוא אתכם לספריה כדי שתצלמו את המחברת שלה, פשוט שלפו את הסמארטפון וסרקו במקום את המחברת של שכנתכם או את הלוח בכיתה. האפליקציה הופכת את הסריקות לקבצי PDF או JPEG שניתנים לשליחה.
במקום להסחב עם קלסרים - Evernote
האפליקציה אינה מיועדת ספציפית לסטודנטים, אבל הפונקציות הרבות שהיא מציעה הפכו אותה ללהיט באוניברסיטאות.
היא מאפשרת לכם לשמור כל דבר שנראה לכם חשוב – החל מצילום המחברת של החרשנית שיושבת לידכם ועד להקלטה של ההרצאה שבה נרדמתם. באמצעות האפליקציה תוכלו לרשום הערות, לייצר רשימת משימות, לצלם מסמכים, להקליט תזכורות ואפילו הרצאות שלמות ולארגן את כל המידע הזה בצורה מסודרת בכרטיסיות על פי נושאים. כל המידע באפליקציה נגיש כך שתוכלו לשלוף אותו שוב מכל מקום ומכל מכשיר, לערוך אותו ולשתף אותו.
במקום להתחנף למזכירה של האוניברסיטה - ULive
אפליקציה ישראלית שעובדת עם המערכות של האוניברסיטאות הגדולות בישראל (כרגע אוניברסיטת ת"א, האוניברסיטה העברית ואוניברסיטת בר אילן). באמצעות האפליקציה תוכלו לצפות במערכת השעות שלכם, בלוח המבחנים כולל תאריכים ושעות למועדים השונים, בגיליון הציונים של כל הקורסים שסיימתם, ברשימת השאלות מהספרייה ואפילו לבצע רישום לאגודת הסטודנטים.
uLive אוספת עבורכם את כל המידע וכך חוסכת לכם שעות של שיחות נימוסים עם מזכירת האוניברסיטה, המרצה או הספרנית.
להורדה: אייפון | אנדרואיד גם בהפסקות | צילום: אימג'בנק / Thinkstock
במקום לרדוף אחרי החשבון - MyCheck IL
כל סטודנט מרשה לעצמו לפעמים לעשות הפסקה מהלימודים ולצאת לאיזה פאב או מסעדה, להתפנק ולהתפרק קצת. הבעיה מתחילה כשרוצים ללכת והמלצר לא נראה באופק. פתאום כל רגע נמשך כמו נצח, במיוחד אם עוד לא התחלתם לעבוד על ההגשה למחר/
האפליקציה הזאת חוסכת לכם את ההמתנה על ידי הזמנת החשבון בעצמכם. בכל פעם שאתם מגיעים למקום הבילוי, פשוט הציגו קוד מהאפליקציה למלצר או הברמן ומאותו הרגע כל מה שתזמינו יופיע באפליקציה. כשהגיע הזמן ללכת, פשוט לחצו על "שלם חשבון" ולכו.
טיפ חשוב: המלצר או הברמן הם גם סטודנטים שנאבקים על הפרנסה שלהם, אז אל תשכחו להוסיף לחשבון באפליקציה גם איזה טיפ.
במקום לנקר מול המרצה - CUPS
תעזור לכם להישאר ערים. אפליקציית CUPS | צילום: צילום מסך מאתר אפל אין ספק שאחד האתגרים הגדולים בחייו של סטודנט הוא להישאר ער. הפתרון הטוב ביותר הוא לתדלק את עצמנו בכמויות עצומות של קפה, אבל איזה סטודנט יכול להרשות לעצמו כל כך הרבה קפה עם המחירים של היום? בשביל זה בדיוק אתם צריכים את cups - האפליקציה שתשאיר אתכם ערים גם בין ההפסקות.
האפליקציה מספקת מנוי בעלות חודשית קבועה לקפה ללא הגבלה. כל מה שצריך זה לרכוש מנוי שמתאים לכם ולקבל קפה חופשי ללא הגבלה במגוון בתי הקפה בתל אביב.
מגיעים לבית הקפה הרצוי, לוחצים על "הזמנת קפה", מציגים את המכשיר לקופאי והקפה שלכם בדרך.
במקום לאבד שליטה על החשבון - ניהול חשבון הבנק
גם אם אתם לא סטודנטים לכלכלה או ראיית חשבון, חשוב שתישארו מעודכנים במה שקורה בחשבון הבנק שלכם.
רוצים לבדוק אם המשכורת הופקדה או אם שכר הדירה ירד? אפליקציית ניהול החשבון של בנק הפועלים מאפשרת לכם מעקב צמוד אחרי כל הפעולות בחשבון שלכם בקלות ומכל מקום בקמפוס: בקפיטריה, בהפסקה על הדשא ואפילו בשקט בספריה. תוכלו לקבל תמונת מבט מהירה על הדברים החשובים שקרו בחשבון ולדפדף לכל נושא בתצוגה תלת ממדית.
האפליקציה תאתר עבורכם את הבנקט הקרוב, כך שתוכלו לנווט אליו במידה ומותקנת במכשירכם תוכנת ניווט.
אם אתם משתמשים באייפד, תוכלו לעקוב אחר החשבון באפליקציית האייפד של בנק הפועלים, המציגה את מסך ה- news feed שם תוכלו להתעדכן באופן שוטף בכל הפעילות האחרונה בחשבונכם ובכרטיסי האשראי, לצפות בתיוג הפעולות לפי סוגן ולעקוב אחריהן ביתר קלות. בנוסף תוכלו לקנות ולמכור ני"ע בשוק ההון, להעביר כספים, לשלם חשבונות חשמל, מים, ארנונה ועוד.
להורדה: אייפון | אנדרואיד | אייפד
מסחר בשוק ההון
רוצים לדעת מה עשה תיק ההשקעות שלכם? חייבים למכור את המניה עכשיו? באפליקציית שוק ההון של בנק הפועלים תוכל לסחור בשוק ההון בנוחות: להעביר הוראות קנייה ומכירה של ני"ע, לצפות במידע רב על מדדים ומניות בבורסות מובילות, ליהנות מגרפים ואפשרויות השוואה ועוד.
- ניתן להוריד את האפליקציות של בנק הפועלים בחינם. העלות היחידה הינה תשלום עלות
הגלישה למפעיל הסלולרי.
- לאפליקציות נוספות חפשו את Bank Hapoalim ב-App Store וב-Google Play