1 שמים את שערות הזעפרן בכוס עם מים חמים למשך רבע שעה עד לקבלת גוון כתום.
2 מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
3 מתבלים בפלפל שחור גרוס ובמלח גס.
4 מוסיפים את הערמונים למחבת, מערבבים עם הבצל ומניחים את הכול בקערה.
5 מחממים 2 כפות שמן בסיר ומתחילים לטגן את שוקי העוף (לעשות להם סגירה) עד להזהבתם.
6 מוסיפים את גבעולי הכרפס לסיר, מערבבים, מוסיפים את כוס המים ללא שערות הזעפרן ומבשלים במשך 20 דק'.
7 מוסיפים לסיר את הבצל והערמונים, מכסים את הסיר ומבשלים בבישול איטי במשך כ40 דק' עד לאידוי כל הנוזלים.