דנה שרון, מנהלת השיווק ביקב הרי גליל ומושיק אברהם- שף מסעדת אריא, מתארחים אצל גלית ויואב, לרגל שבוע הקיימות שמתחיל היום ומספרים מה הביא אותם להצטרף למהפכת הקיימות, מה זה בכלל אומר? איך בדיוק עושים את זה הלכה למעשה? ולמה כל- כך חשוב שכולם ידעו מה זה אומר קיימות מהעתיד ויצטרפו למהפכה בעתיד הקרוב? צפו בראיון.
קיימות מהעתיד: ככה בדיוק ייראה עולם הקולינריה בעוד כמה שנים
מאגרוטק, דרך פודטק, ניצול שאריות וכלכלה מעגלית. לרגל שבוע הקיימות, יקב הרי גליל- יקב מקיים, הזמין את מסעדות השף המובילות בארץ, לאתגר של הכנת מנות על טהרת הקיימות בשילוב יינות היקב. התוצאה הייתה טעמים חדשים ומטריפים. ויותר מזה, כאלה שישמרו על הכדור שלנו ירוק יותר ויפה יותר לעוד הרבה זמן גם עבור הנכדים והנינים שלנו והנכדים שלהם
mako
| פורסם 10/07/22 11:03