דמיינו לכם את הסיטואציה הבאה: אתם יוצאים לארוחת ערב מעולה באחת המסעדות האהובות עליכם והטובות בארץ, שכוללת לא פחות מאשר שלוש מנות. לארוחה מתלווה ברמן מקצועי אישי שמעביר לכם סדנה מטורפת, וזאת בזמן שאתם נהנים משלושה דרינקים שונים על בסיס ג'ין וטוניק Fever Tree, מותג מיקסר פרימיום הבינלאומי. נשמע כמו חלום? ובכן, זו לגמרי המציאות, והיא יכולה להיות גם המציאות שלכם בשבועיים הקרובים.

החל מה-1 באוגוסט, 20 המסעדות הטובות בישראל ייפתחו את שעריהן לסועדים עם חוויה קולינרית יוצאת דופן שעושה כבוד למשקאות הג'ין והטוניק. זאת, לרגל השקת Mediterranean Tonic Water בישראל, טוניק חדש מסדרת המיקסרים פרימיום של Fever Tree (משקאות ערבוב). למעשה, מדובר פה בחיבור מפתיע ומסקרן בין מנות משובחות שתוכננו היטב על ידי השפים המקצועיים בארץ לבין השילוב הוורסטילי המטריף ג'ין וטוניק, שיכול להתאים את עצמו לכל סוג של ארוחה בעודו משתנה בין דרינק לדרינק.

הפרויקט הקולינרי הגדול הזה נקרא "Mix With The Best" והוא יימשך שבועיים בלבד – עד 11 באוגוסט. במהלך השבועיים האלה, כל מסעדה תציע ערב ספיישל אחד משגע שבו תוכלו ליהנות מארוחת שלוש מנות עם שלושה דרינקים שהותאמו היטב למנות. את הארוחה ילווה כאמור ברמן מקצועי אישי מטעם Fever Tree שיעניק לכם חוויה בעלת ערך מוסף. בין היתר, יסביר הברמן על השילובים המומלצים הנכונים ביותר ואיך להתאים את הדרינק למנה. כך, שתצאו מהארוחה גם שבעים ורווי דרינקים וגם עם ידע חדש על השימוש הנכון בג'ין וטוניק – שאותו תוכלו לשחזר בבית בקלות.

והנה כבר טיפ מאיתנו: בחירת הטוניק היא קריטית בשביל משקה מנצח, וזאת משום שבכל דרינק שלושה רבעים מהמשקה הוא הטוניק עצמו. בחירה מוצלחת היא Fever Tree שידוע כמותג מיקסרים מובחר, שבו כל משקה מיועד לערבוב במטרה להפוך לדרינק מעולה ברמה הכי גבוהה שיש.

ג'ורג' אנד ג'ון

את סבב המסעדות פותחת המסעדה ג'ורג' וג'ון במלון דריסקו של השף תומר טל. במסעדה יש תפריט ישראלי עדכני שמתבסס על עונתיות ומקומיות. בתפריט שהותאם לערב הספיישל תוכלו למצוא מנה עיקרית של פילה לוקוס ביוגורט עשבים או נתח קצבים מיושן, וזאת לצד משקה MEDITERENIAN BREEZE שמבוסס על ג'ין, מי טוניק ים תיכונים, רוזמרין, קליפת לימון ופרחי ורדים מיובשים. וזו רק המנה העיקרית, חכו שתשמעו על הקינוח.

דלאל

מסעדת דלאל המדהימה בנווה צדק של השף גולן גורפינקל היא המקום הנכון לכל סוג של ארוחה ולכל סוג של מזג אוויר. בראנץ' קליל או ארוחת ערב אינטימית – בשניהם תהנו ממנות ייחודיות ומסקרנות. למנה הראשונה בתפריט הספיישל תוכלו לטעום ארטישוקים צלויים עם ויניגרט עגבניות, צ'ימיצ'ורי וקרם פרמז'ן לצד משקה ג'ין טוניק בניחוח צרפתי - Citadelle & Tonic – שיגרום לכם להתבלבל ולחשוב בטעות שאתם בלב פריז.

FEVER TREE- דלאל (צילום: אפיק גבאי)
דלאל. טעמים ייחודיים לחוויה קולינרית מושלמת | צילום: אפיק גבאי

אונזה

למי שלא מכיר, המסעדה אונזה היא סוג של קוקטייל. היא משלבת בין האנרגיות התזזיתיות של תל אביב לקסם והמסתורין של שוק הפשפשים ביפו. בתפריט הספיישל מחכה לכם המנה "שישטאוק" שהיא פרגית יוגורט, פיתה "שראק", ירקות צלויים, לאבנה ועמבה. המשקה המתאים, כמה לא מפתיע, גם הוא בניחוח ים תיכוני - WORLDWIDE flavors, שהוא שילוב של ג'ין, טוניק עם טימין, תפוז וג'ינג'ר. משהו שחייבים לטעום.

FEVER TREE - אונזה  (צילום: אפיק גבאי)
אונזה. שילוב טעמים מסקרן | צילום: אפיק גבאי

בית קנדינוף

במבנה יפואי עתיק שעל קירותיו מוצגות תערוכות מתחלפות מסצנת האמנות העכשווית נמצאת בית קנדינוף של השפים יוגב ירוס ושמי גולומב. על השולחנות של המקום מחכות לכם מנות מהמטבח הים תיכוני, עשויות חומרי גלם איכותיים מהשווקים המקומיים. בספיישל תוכלו ליהנות מכוס גספצ'יו צהוב למנה הראשונה ובמנה העיקרית לטעום פילה בר ים או עוף פחמים עם משקה ג'ין פרימיום שבו מרכיב סודי ומפתיע.

FEVER TREE-בית קנדריף (צילום: אנטולי מיכאלו)
בית קנדריף. הסוד הוא בחומרי הגלם | צילום: אנטולי מיכאלו

בראסרי עין כרם

מסעדת הבראסרי בעין כרם בנויה כשני מפלסים, כשהקסם קורה בקומת הגג – שם תמצאו טרסה עוצרת נשימה המשקיפה להרי ירושלים. זוהי התפאורה המושלמת לארוחה המורכבת ממנות מוקפדות, שהולמות את העונה ומצב הרוח במטבח. למנה הראשונה בארוחת הספיישל תוכלו לבחור בין קטאייף שרימפס, ברוסקטה קלמרי או רוסטביף סינטה, וזאת לצד משקה קלאסי של ג'ין, טוניק, ליים ומלפפון.

FEVER TREE- בראסרי  (צילום: אפיק גבאי)
בראסרי עין כרם. ארוחת ספיישל קסומה | צילום: אפיק גבאי

TYO

גם המסעדה היפנית המעולה TYO תארח אתכם לארוחת ספיישל מטריפת חושים שמשלבת בין מטבח מסורתי לבין טוויסט עכשווי. הרולים של המנה העיקרית שולבו עבורכם עם הדרינק CITRUS BLOSSOM שמבוסס על ג'ין, מי טוניק ים תיכוניים, בזיליקום ופלפל. 

FEVER TREE - TYO (צילום: אנטולי מיכאלו)
TYO. מטבח מסורתי לבין טוויסט עכשווי | צילום: אנטולי מיכאלו

וזוהי רק הצצה ל-5 מסעדות נבחרות מהפרויקט הקולינרי, אז אם הצלחנו לגרות אתכם ולעשות לכם חשק למן ארוחת חוויה שכזו, רשמו לעצמכם איך בדיוק זה עובד: הזמנות לארוחות בהדרכת ברמן אישי המיוחדות מתבצעות בהזמנה מראש דרך אתר ontopo.co.il/market/mixwiththebest במחירים הנעים בין 250 שקלים ל-380 שקלים לארוחה. כמו שהבנתם בעצמכם, התמורה משתלמת במיוחד. ארוחת שלוש מנות באחת מהמסעדות הכי טובות בארץ, שלושה דרינקים מותאמים – והדרכה צמודה של הברמן שיספר את כל הסודות והטיפים. כל מה שנשאר לכם זה רק להזמין, להגיע - וליהנות.