בשביל דרינק מרענן ואיכותי, בסופו של דבר כל מה שצריך זה אלכוהול פרימיום איכותי, מיקסר (משקה ערבוב) מעולה ובחירת הגרניש הנכון. המיקסר מהווה 75 אחוז מהמשקה, ולכן חשוב שהוא יהיה טבעי ומשובח.
כדי שתדעו איך להרכיב בעצמכם את המשקה המושלם, אספנו לכם יחד עם מותג המיקסר FEVER TREE ארבעה מתכונים מנצחים לדרינקים קלאסיים שאפשר להכין לבד בבית - ברמה הכי גבוהה שיש.
GIN & FEVER TREE INDIAN TONIC WATER
ג׳ין וטוניק הוא הלונג דרינק הבריטי הנפוץ והמפורסם ביותר בעולם. שילוב מנצח של קלאס, קלילות וטעם הופך אותו לבחירה הראשונה של לא מעט בליינים, ובצדק. כדי להכין את המשקה הראשון שלנו בחרנו להשתמש בטוניק FEVER TREE, בו משתמשים בברים המובילים בעולם.
איך מכינים?
הכוס המתאימה לג'ין וטוניק היא כוס בלון או יין מלאה קרח.
בחירת הג׳ין היא קריטית למשקה - כל ג׳ין יעניק לו עומק אחר. לכן בחרנו הפעם בג׳ין Tanqueray איכותי, אותו יש למלא עד לרבע הכוס.
את שאר הכוס מלאו ב-Fever Tree Indian Tonic.
ערבבו בעדינות וקשטו בפרח ליים טרי (או לימון, אם אין ברשותכם ליים).
GIN & MEDITERRANEAN TONIC WATER
המשקה הבא מאופיין בטעם הדרי ומתקתק יותר. לכן בחרנו במי הטוניק הים תיכוניים שהשיקו FEVER TREE ממש לאחרונה, ובהם שילבו פרחים, פירות ועשבים מחופי אגן הים התיכון, כמו טימין לימוני ורוזמרין, יחד עם הכינין המובחר מקונגו.
איך מכינים?
בכוס בלון או כוס יין מלאה בקרח, מלאו עד רבע כוס בג'ין Tanqueray no.ten.
הוסיפו עד הסוף Fever Tree Mediterranean Tonic וערבבו בעדינות.
קשטו בפלח אשכולית אדומה וענף טימין.
JOHNNIE WALKER HIGHBALL
המתכון הבא מוקדש לאוהבי הוויסקי - זהו דרינק המבוסס על ויסקי, אבל עם טוויסט קליל ועכשווי. ויסקי, כידוע, הולך נהדר עם ג׳ינג׳ר אייל, ולכן נשלב אותו עם Fever Tree Ginger Ale, בו שולבו שלושה סוגי ג'ינג'ר שונים מרחבי הגלובוס: ג'ינג'ר ירוק מחוף השנהב, ג'ינג'ר מניגריה וג׳ינג׳ר מחבל קוצ׳ין שבהודו.
איך מכינים?
בכוס בלון או כוס יין מלאה בקרח, מלאו עד לרבע הכוס ב-Johnnie Walker Black Label והוסיפו עד הסוף Fever Tree Ginger Ale.
ערבבו בעדינות וקשטו בפלח תפוז טרי.
MOSCOW MULE
מוסקו מיול הוא קוקטייל קלאסי וטעים בטירוף שמורכב מוודקה, מיץ ליים טרי וג׳ינג׳ר ביר. כדי להכין אותו נשתמש בג׳ינג׳ר ביר האיכותי של FEVER TREE, שבו נחלטים שלושת סוגי הג׳ינג׳ר, מותססים ויוצרים טעמים ספציפיים, נועזים וחזקים יותר. התוצאה הדרינק הכי מרענן שיש!
איך מכינים?
בחרו בכוס נמוכה. מלאו אותה בקרח, ואז מזגו וודקה Ketel One עד לרבע הכוס.
הוסיפו עד הסוף Fever Tree Ginger Beer וסחטו לכוס רבע ליים טרי.
ערבבו בעדינות וקשטו בפלח ליים טרי ובנענע רעננה.