לאטה בייליס
לא מוותרים על הקפה שלכם אבל בא לכם גם פינוק אלכוהולי? לכו על קפה משודרג.
איך מכינים?
קחו את כוס הקפה האהובה עליכם, הכינו מנת אספרסו, תוסיפו חלב חם ולסיום, איך אפשר בלי נגיעת Baileys irish cream.
*ניתן להכין קפה קר ע"י החלפת החלב המוקצף בחלב קר והוספת קרח לכוס.
שוקו בייליס
פחות בקטע של קפה? זה המשקה בשבילכם.
איך מכינים?
בכוס מפנקת שימו 4-6 פרלינים או קוביות שוקולד, שפכו מעל חלב חם ומעליו הוסיפו כ-30 מ"ל (חצי מנה) של Baileys אייריש קרים.
אם בא לכם שחיתות למות: הוסיפו מלמעלה קצפת וסוכריות צבעוניות.
ואם בא לכם ללכת על שילוב משוגע, נסו להוסיף שברי בייגלה מלוח מעל הקצפת. יאמי!
בייליס און אייס
הדרך הקלאסית לשתות בייליס, בא טוב בשעות הבוקר המאוחרות או בסוף יום, תלוי בכם.
איך מכינים?
קחו כוס נמוכה, שימו בה קרח הוסיפו 60 מ"ל (מנה) של Baileys irish cream וזאת הדרך הקלאסית לשתות כוס בייליס נטו.
לסגור את היום כמו שצריך
והנה כמה קוקטיילים שאתם יכולים להכין בעצמכם בכל ערב, כדי לסיים את היום באווירה הכי כיפית שיש:
Going bananas
מה צריך?
60 מ"ל (מנה) Baileys אייריש קרים
60 מ"ל חלב
כדור גלידה בטעם וניל (גם גלידה בטעמי שוקולד או חמאת בוטנים יעבדו מצוין)
חצי בננה
כוס קרח
איך מכינים?
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר, הפעילו אותו למספר שניות עד לקבלת מרקם אחיד ומזגו לכוס גבוהה.
לקישוט מושחת בהחלט פזרו פופקורן (מתוק או מלוח) מעל.
the princess and the pirate
מה צריך?
30 מ"ל (חצי מנה) Baileys אייריש קרים
30 מ"ל רום קפטן מורגן מתובל
30 מ"ל קרם קוקוס
מנה אספרסו
איך מכינים?
מזגו לכוס עם קרח את כלל המרכיבים וערבבו כ-30-45 שניות.
שדרוג: קשטו עם אבקת קקאו או גרידת שוקולד.
שדרוג מושחת בהחלט: קשטו בקצפת וסוכריות צבעוניות.
ועכשיו קינוח (אל תדאגו, פשוט וקל להכנה אבל טעים בטירוף)
אפו-בייליס
מה צריך?
כדור גלידה וניל
חצי מנה אספרסו
15 מ"ל (רבע מנה) בייליס (או לפי הטעם)
איך מכינים?
הניחו בכוס כדור גלידה בטעם וניל, מעליו הוסיפו נגיעה (15 מ"ל לערך) שלBaileys irish cream וחצי מנת אספרסו קצר (15 מ"ל).
Baileys הוא ליקר אייריש קרים הנמכר בעולם. שילוב של וויסקי אירי ושמנת אירית יחד עם שבבי קקאו, מקלות וניל וקרמל, יוצרים משקה קרמי, קטיפתי ובעל טעם ייחודי. בכוס נמוכה מלאה בקרח או במשקאות הקפה והקינוחים, Baileys מושלם לשתייה בסיום כל ארוחה או בסוף יום ארוך או פשוט כשמתחשק לנו משהו מתוק.
יזמות ויחסי ציבור ג׳ינג׳ר תקשורת, מור שובבו הראל עומד בראש ג׳ינג׳ר תקשורת, משרד יחסי הציבור הגדול בישראל בתחום הקולינריה והלייף סטייל, קיים משנת 2012. בין הפרויקטים הגדולים שהמשרד הוביל: השקת ברגר קינג ישראל, שבוע הקולינריה הצרפתית, שבוע המטבח האיטלקי, שבוע אסיה, אירווזיון, תל אביב איט, והמסעדות הטובות בישראל ועוד.
צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות
עשינו לכם חשק? קליק אחד וזה שלכם