ארה"ב תפרוס לפחות סוללת כיפת ברזל אחת לאזור המפרץ הפרסי, יתכן ולאחד מהבסיסים שלה שם. על פי הדיווחים צבא ארה"ב כבר החל בתהליך הפריסה של המערכת הישראלית על רקע תרגילי ענק של צבא איראן, כולל הפגנת יכולות ומסרים מאיימים בתחום הטילים ומל"טים מתאבדים.
לארה"ב יש כיום שתי סוללות כיפת ברזל כאשר הראשונה נמסרה בספטמבר 2020 והשנייה הועברה בתחילת החודש. הערכה היא שהם יהפכו את הסוללות למבצעיות ויפרסו אותן במהלך שנת 2021.
בעבר דווח כי ארה"ב תפרוס את אחת מסוללות כיפת ברזל שרכשה באזור הגבול עם דרום קוריאה כאשר יסיימו סדרה של ניסויים בבסיס פורת בליס. עוד דווח, בין השאר על ידי רשת סקיי ניוז, שגם הסעודים ומדינות נוספות במפרץ הפרסי ביקשו לרכוש את המערכת הישראלית, אולם בישראל סרבו לאשר או להגיב בכלל לפרסומים.
הדיווח על כך שארה"ב תפרוס כיפת ברזל לא מפתיע על רקע איום הטילים האיראני. במיוחד על רקע העובדה שהמערכת הוכיחה את עצמה מבצעית אחרי שבמהלך העשור האחרון רשמה למעלה מ-2,500 יירוטים מוצלחים.
אירוע משמעותי היה ב-20 בינואר 2019 אז סוללת כיפת ברזל יירטה בהצלחה טיל איראני ששוגר לרמת הגולן. העובדה שהמערכת הצליחה ליירט טיל שונה מהרקטות שאיתן התמודדה בגזרת רצועת עזה, נחשבת להישג מבצעי משמעותי. על פי הדיווחים בארה"ב כל סוללת כיפת ברזל יכולה להגן על שטח של כ-150 קמ"ר.
גם לאמריקאים ברור ששתי סוללות כיפת ברזל לא יצליחו להגן על הכוחות מפני כל האיומים. הערכה היא שבעתיד הם ייצרו מערכת דומה משל עצמם או מערכת עצמאית שתשלב בין טילי הטמיר של כיפת ברזל למשגר מקומי. בארה"ב יש גם רבים שקוראים לרכוש עוד מערכות כיפת ברזל בשל העובדה שהן הוכיחו עצמן מבצעית בישראל.