ביחד עם בת זוגו הבלוגרית מארי V, השניים מתעדים את המעבר של צ'לה מאן בן ה-19, כיום אמן בתחילת דרכו המתגורר בניו יורק. במקום בו גדל במדינת פנסילבניה לא ראה צ'לה הצעיר קווירים רבים, ובטח לא ג'נדרקווירים בני מיעוטים ובעלי מוגבלויות. את המסע האישי שלו, מפנסילבניה לעיר ניו יורק ואת המעבר הגופני, תיעד הבלוגר במטרה לעזור לאחרים המזדהים עם סיפור חייו.
באמצעות הופעותיו ביוטיוב, צ'לה מאן חולק מידע ממקור ראשון על נראות טרנסית ועל חיים עם "דיספוריה גופנית", ליקוי בשמיעה ותרבות קווירית. "גדלתי במרכז פנסילבניה", מציג את עצמו מאן בערוץ היוטיוב שלו, "בתכלס בסוף העולם. האווירה שם סגורה באופן קיצוני. כדי לעזור לאנשים להבין מה זה אומר, אני תמיד מזכיר את זה שטראמפ נאם בבית הספר התיכון שבו למדתי כמה חודשים לפני הבחירות".
צ'לה מאן מפרסם טור לענף החדש והקווירי של קונדה נסט הו"ל, הבית של מגזין ווג ארה"ב. בטור מפרט מאן על המאבקים שניהל מאן עם גופו שלו, "לפני שהגעתי לגיל דו-ספרתי חשבתי בביטחון שאני יפה, כיוון שעברתי כגברי, שזה המראה שהעדפתי. אבל מרגע שגיל ההתבגרות הגיע, הגוף שלי השתנה כנגד רצוני. כשהחזה והקימורים שלי גדלו, פחתה הרגשת הביטחון שלי. כמובן שנלחמתי בזה, אבל הניתוק בין הנפש לגוף שלי דחק החוצה כל מחמאה שקיבלתי בנוגע ליופי שלי".
>> "הוציאו אותי מהארון בפני אשתי בכפייה"
>> "הייתי בגישה שלא צריך להסתיר בולבול בסרט"
>> מי מהדמויות הגאות באמת גיי במציאות ומי ממש לא?
החיים בבידוד באזור שמרני ביותר בארה"ב הניעו אותו קדימה, להפיץ את האושר שהשיג בעבודה קשה מאז שהחל בחייו החדשים. "לאחרונה הבנתי שאני יכול להוריד לעצמי את הביטחון, אבל אחרים לא יכולים לעשות את זה. במבט לעתיד אני מקווה ליותר נגישות, ייצוג, פתיחות חמלה ומחילה. הדבר האמיץ ביותר הוא לעשות מה שליבך אומר לך לעשות".