שתי פרצות חמורות באבטחת המידע של גריינדר הופיעו לאחרונה במרחבי הרשת. הפרצה הראשונה נחשפה בידי אתר קוק-בלוקד, אתר החושף פרטים כמו מי חסם אתכם, תמונות שנמחקו ומיקום של אנשים שבחרו לא להראות את מיקומם. הפרצה השנייה התגלתה בידי יוצר האתר קוק-בלוקד, איש מחשבים בשם טרבר פיידן, שבאמצעות שם המשתמש והסיסמה מצא את המידע המוזכר. לא רק זאת, כדי לחשוף את המידע נדרשו הפונים להפקיד באתר את שם המשתמש ואת הסיסמה, דבר שחשף מידע על חשבון המשתמש שלהם.
על הפרצה השנייה אותו טרבר פיידן דווח לחדשות NBC. לטענתו, גריינדר שולח את נתוני המיקום מהמכשיר הנייד לשרתי החברה ללא הצפנה. מה שאומר שכל אחד הצופה בחילוף הנתונים ברשת WiFi מסוימת, יכול לראות את המיקום המדויק של משתמש הגריינדר, גם אם לא חשף את זהותו.
אמנם ידיעת המיקום המדויק לא כה מאיימת משום שמדובר ברשת WiFi, כלומר תחום החיפוש ממילא לא רחב. למעשה, פיסת המידע הבעייתית יותר היא שאפשר לנטר מי משתמש בגריינדר והיכן. גריינדר מסרו בתגובה לתקרית קוק-בלוקד: "אנחנו פונים בכל לשון של בקשה, אנא הימנעו משיתוף מידע על החשבון האישי שלכם עם האתרים האלה בשל הסיכון לחשיפת מידע שבחרתם לא לחשוף".
>> "אמרתי לו שזה כואב, אבל הוא פשוט המשיך לחדור"
>> "התעוררתי בשירותים של המועדון עם מכנסיים מופשלים"
בנוגע לניטור מיקום המשתמשים נמסר מדוברי האפליקציה: "כל המידע המועבר בין המשתמש לשרתים שלנו מוצפן ומקושר בצורה שאינה חושפת מיקום מדויק לצד שלישי כלשהו". ולאלה שדאגו למשתמשים במקומות בהם קיימת עוינות אלימה כלפי הומוסקסואלים עונים הדוברים כי האפליקציה, למרות חשיבות המיקום "לתחושת קהילה", מנטרלת את כל הפונקציות התלויות מיקום.