למרות הביקורת נגדה: מטילת החיצים הטרנסג'נדרית נואה-לין ואן לוון זכתה בשני תארים לנשים עם פרס כספי בשווי של 10,000 ליש"ט כל אחד. בזכייה בשניהם, השוותה ואן לוון ההולנדית את מספר הזכיות של מיקורו סוזוקי בסדרת הנשים – שש זכיות.

ההצלחה האחרונה של ואן לוון מגיעה רק קצת יותר מחודשיים לאחר שהודיעה על הפסקה מספורט כדי להתמקד בבריאות הנפש שלה. בפוסט באינסטגרם שפורסם בינואר כתבה: "אני מתמודדת עם קשיים נפשיים כבר חודשים, במיוחד לפני כל טורניר. ניסיתי לדחוק את זה הצידה, אבל להתמקד בחיצים כשאירועים טראומטיים מהשנה האחרונה צפים שוב – זה פשוט לא עובד. הגיע הזמן לתת עדיפות לבריאות הנפש שלי ולעבוד על ההחלמה." ואן לוון סיימה את הפוסט בהבטחה שתחזור כשתהיה מוכנה: "זה לא סוף הדרך שלי, אלא צעד אחורה כדי שאוכל להתקדם". 

נואה לין ואן לוון (צילום: טום ג'נקינס, גטי אימג'ס)
נואה לין ואן לוון | צילום: טום ג'נקינס, גטי אימג'ס

השחקנית ההולנדית, שהחלה את תהליך ההתאמה המגדרית שלה כנערה, פרצה בשנת 2024 עם זכיות במספר טורנירים לנשים. עם זאת, ההצלחה שלה לא התקבלה בברכה על ידי כל המתחרות. כמה שחקניות יריבות, כולל הבריטית דטה הדמן, קראו לאסור השתתפות שחקניות טרנסג'נדריות בטורנירים לנשים. ואן לוון השיבה וכינתה את מי שרוצות להרחיקה מהתחרויות: "כלבות רעילות ושמרניות". היא אמרה: "חשבתי שהעולם צריך לדעת. זו אפליה. החזרנו את הענף 40 שנה אחורה".

בריאיון לאתר ההולנדי NU הוסיפה:  "הן רואות בי איום. אני זורקת טוב כי אני מרגישה נוח יותר. זה עניין של להשקיע כסף ושעות. לא הרבה נשים עושות את זה – אבל אני כן. הוכחתי שאני יכולה גם לנצח גברים". גם בתוך נבחרת הולנד חוותה ואן לוון דחייה מוקדם יותר השנה, כאשר שתי שחקניות עזבו את הנבחרת במרץ לאחר שסירבו לשחק לצידה.