המגזין הבריטי הגאה Gay Times, שבימים כתיקונם עוסק בכלל בתרבות להט"בית כמו דראג, מוזיקה וטלוויזיה, הצליח לעורר זעם רב בקרב הגולשים לאחר שפרסם מספר כתבות ופוסטים באינסטגרם שסיקרו בצורה מגמתית, חד-צדדית ומוטה את המלחמה באזור. הגולשים הנרגשים הציפו בתגובה את עמוד האינסטגרם של המגזין בתגובות כועסות, ובתגובה הפוסטים נמחקו והמגזין פרסם התנצלות רשמית.
באחד הפוסטים שפורסמו על ידי המגזין, לו 1.2 מיליון עוקבים באינסטגרם, נטען כי חמאס הוא הארגון המוביל של "תנועת ההתנגדות הפלסטינית", ובאחד אחר גונתה תגובתה של ישראל, מבלי לאזכר או לגנות את מתקפת הטרור האיומה על אזרחי ישראל ב-7 באוקטובר. "תשנו את השם שלכם לעזה טיימס. אתם מציגים רק צד אחד של סיטואציה מורכבת. תתביישו לכם", כתב אחד מגולשים רבים שהביעו את הזעזוע שלהם על הפרסומים המוטים.
חלק מהגולשים אף הטיחו בעורכי המגזין האשמות על אנטישמיות, אך אלו נמחקו לכאורה לפני שהפוסטים נמחקו לחלוטין. גם דמויות בולטות ומפורסמות הביעו את מורת הרוח שלהם מהסיקור של המגזין הגאה. דיוויד לוין, סגן נשיא תוכניות הילדים לשעבר בחברת דיסני וזוכה פרס ה-BRIT הלהט"בי למנהיגות מעוררת השראה לשנת 2020, אמר למגזין Jewish News כי "למרבה הצער, המגזין עיוות את הרעיות של פוליטיקת הזהויות לנרטיב אנטישמי שבו ישראל היא הדכאנית. הפוסטים הלא מאוזנים שלו חוזרים על מטאפורות עתיקות".
עוד הוסיף לוין כי הפוסטים של המגזין עודדו הערות אנטישמיות מצד הגולשים, זאת בזמן שחברי וחברות הקהילה הגאה היהודיים מרגישים שמתעלמים מהדעות שלהם. "כך המגזין מטיל את כל האשמה על מצבה של עזה על ישראל, בלי שום התייחסות למצרים או לחמאס", אמר לוין. "כן, המגזין מתאר את חמאס בתור המנהיג של תנועת ההתנגדות הפלסטינית, ובכך מעניק לגיטימציה לארגון טרור".
בעקבות התגובות הרבות, פורסמה באתר המגזין הודעת התנצלות על הסיקור החד-צדדי, לצד הודעת גינוי חד משמעית לארגון הטרור חמאס. ראוי לציין כי ההתנצלות אמנם פורסמה באתר, אך לא קודמה במקום בולט למשך תקופת זמן משמעותית.
"אנו מצטערים על כך שלא עמדנו בסטנדרט העריכה המצופה מאיתנו ואליו אנו שואפים, ומבקשים להתנצל בכנות על הכאב שנגרם. אנו ברורים בנוגע לגינוי ארגון הטרור חמאס וגינוי המתקפה ב-7 באוקטובר", נכתב במודעת ההתנצלות של המגזין. "אנו מתאבלים על אובדן חיי האזרחים החפים מפשע באזורים המושפעים מהקונפליקט ומקווים לפתרון לא אלים. המגזין ינקוט בפעולות פנימיות כדי לחקור את הסטנדרטים העיתונאיים שלנו ולחתור להכללה רבה יותר בפרסומים שלנו".