כבר מספר חודשים שהגולשים מנסים לקבוע אם ג'וש סייטר, שכיכב בעונה ה-11 של תוכנית הריאליטי האמריקאית המצליחה "הרווקה", באמת יצא מהארון כאישה טרנסית או סתם מטריל את כל הרשת בשביל תשומת וכסף. 

כפי שדיווחנו בחודש שעבר, סייטר הודיע לעוקבים על השינוי בחודש מאי. "נאבקתי עם הזהות המגדרית שלי ואני לא רוצה להתמודד יותר עם העינוי הפשי שבא עם הדחקת חלק כל כך חשוב בי", הוא כתב אז בהודעה ארוכה שבה הסביר כי הילדות בסביבה שמרנית ודתית הובילה אותו להדחיק את הזהות המגדרית שלו ולאמץ "דימוי חזק ושרירי". 

 
 
 
הצגת פוסט זה באינסטגרם
 
 
 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Josh Seiter‎‏ (@‏‎josh_seiter_official‎‏)‎‏

סייטר זכה לתמיכה רבה לאחר היציאה מהארון, אך ככל שהזמן עבר הגולשים החלו לחשוד כי הוא משקר לגולשים. תחילה הוא הודיע שלא יחבוש פיאות כי "אני מרגישה יותר נשית עם השיער הטבעי שלי" ובהמשך הכריז כי החליט להשאיר את שיער גופו. בנוסף לכך, סייטר הודיע שישמור על השם שאיתו נולד, והוא מפרסם בכל יום סרטונים שבהם הוא מספר בחוסר אותנטיות על "חווית החיים כאישה פמיניסטית", מה שהוביל גולשים רבים להגדיר אותו כ"עמוד סאטירי".

יותר מכך, סייטר מקבל באופן קבוע הודעות זועמות מלהט"ב שמזהים את ההטרלה בין השורות, ובפרט מנשים טרנסג'נדריות אמיתיות, שנאבקות עם הדרה ושנאה בכל יום ועברו מסע מורכב עד שהשלימו עם הזהות המגדרית שלהן ועברו התאמה מגדרית, תהליך מורכב וקשה בפני עצמו.

ג'וש סייטר (צילום: josh_seiter_official, instagram)
ג'וש סייטר | צילום: josh_seiter_official, instagram

אם עד עכשיו עוד היה אפשר להתווכח אם מדובר בהטרלה או שמא בחיים עצמם, סייטר פרסם סרטון נוסף שגורם לגולשים רבים להיות בטוחים שסייטר לועג לקהילה הגאה, ובפרט לקהילה הטרנסג'נדרית. "היי לכולם", אומר סייטר בסרטון, שבו הוא נראה לבוש בשמלה כחולה ומחזיק בידיו שלט עליו כתוב "טרנס למען פלסטין". 

"אני מחוץ לוועידה הלאומית של המפלגה הדמוקרטית, מראה את התמיכה שלי בפלסטינים", ממשיך סייטר במלוא הרצינות לומר בסרטון, שנצפה יותר מ-100 אלף פעם באינסטגרם מאז עלה. "אני יודעת שאם הייתי במדינה שלהם הם היו מקבלים אותי בזרועות פתוחות, אז רציתי לעשות את אותו הדבר פה".

 
 
 
הצגת פוסט זה באינסטגרם
 
 
 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Josh Seiter‎‏ (@‏‎josh_seiter_official‎‏)‎‏

"אוקיי, עכשיו אני יודעת שמדובר בסאטירה. נעשה בצורה מבריקה", כתבה אחת הגולשות על סרטון "התמיכה" בפלסטין, ואחר הוסיף שלא רק מדובר בסאטירה, אלא "הסאטירה הכי טובה באינטרנט". מרבית הגולשים שהגיבו לסרטון הצביעו על כך שכעת זה ברור שמדובר בסאטירה, בעוד בודדים בלבד עוד מאמינים לסייטר וממשיכים לחזק ולכנות אותו "אישה אמיצה".