נראות להט"בית היא דרך מצוינת להשיג קבלה והכלה של הקהילה הגאה. סדרות וסרטים שמגיעים לכל סלון מובילים בסופו של דבר להפנמה שהקהילה הגאה קיימת ובועטת, ולכן ישנה חשיבות רבה לנוכחות של דמויות וכוכבים גאים על המסך. למרות זאת, יש גם כאלה שמתנגדים למטרה הזאת והם יפעלו בכל דרך כדי להעלים את הנראות החשובה הזו.
אחת מהן היא רשת SBS הדרום קוריאנית, שהסירה שתי סצנות שלמות מהסרט "רפסודיה בוהמית", בהן נראים גברים מתנשקים. בחלקים אחרים של הסרט, שעוקב אחרי חייו של סולן להקת "קווין" האגדי פרדי מרקורי (השחקן רמי מאלק), טושטשו דמויות גברים שהתנשקו ברקע, כך על פי הפרסום של Korean Herald.
גורם רשמי ברשת הדרום קוריאנית תירץ את הצנזורה בכך ש"סצנות הנשיקה היו ארוכות מדי" ומסר כי הרשת הייתה זהירה יותר מהרגיל, משום ששידרה את שובר הקופות בשעות מוקדמות: "זה סרט שכל המשפחה יכולה להנות ממנו ולכן רכשנו במכוון את גרסת השירה בלבד".
אותו גורם הבהיר כי מדובר באירוע שגרתי וכי הרשת נוהגת לערוך סרטים שנועדו לשידור בשעות בהן ילדים צופים. בנוסף, הוא ציין כי הצנזורה שלהם לא חלה על תכנים להט"בים בלבד. "גם אם זו הייתה סצנת נשיקה בין גבר לאישה, או אם הסצנה הייתה מפחידה מדי היינו עורכים בצורה דומה", אמר.
התשובה הזו לא סיפקה את הקהילה המקומית, שהביעה התנגדות מוחלטת לצנזורה והעלתה טענות על אפליה. "הגישה של הכחדת הסיפור על ידי הסרת סצנות של מיעוטים מיניים, מכיוון שהן אלימות או סנסציוניות, אינה אלא צנזורה המביעה שנאה ואפליה כלפי מיעוטים מיניים".
מאלק זכה בפרס האוסקר על ההופעה המדויקת שלו בסרט, שעקב אחרי חייו האישיים והציבוריים של מרקורי, שהלך לעולמו ב-1991, יום אחד בלבד אחרי שחשף כי חלה באיידס. הסרט נועד להנציח את דמותו הגאה של כוכב גדול מהחיים, והוא מכיל בין היתר מספר סצנות המציגות יחסים חד מיניים. יחד עם זאת הוא לא פרובוקטיבי והצפייה בו מותרת מגיל 13, אך למרות זאת, הרשת הקוריאנית הסירה שש דקות שלמות מתוכו.
זו לא הפעם הראשונה שסצנות הנשיקה הגאות מצונזרות בצורה זו, ולפני שנתיים היו אלה הסינים שהסירו את הקטעים המדוברים מהסרט. "עשינו סרט על הומו, מהגר, שחי את חייו באופן בלתי מתנצל", אמר מאלק במהלך נאום הזכייה שלו. "זאת הוכחה לכך שאנו מייחלים לעוד סיפורים כאלה".