לחם עם שוקולד
אין מה לעשות, שוקולד זה החיים, ומי אנחנו שנתווכח. עם כמה שזה פשוט להכין לחם עם שוקולד, זה אחד הדברים הכי טעימים שיש - ותמיד מרגש כל פעם מחדש.
אם יש לכם כוח - תחתכו גם בננות ושימו את זה קצת בטוסטר, וזה ייצא מוש.
טוסט
הקונספט של שתי פרוסות לחם עם גבינה מותכת ביניהם אף פעם לא מאכזב. זה קל, מהיר, וממש ממש טעים. טיפ של מקצוענים - תמיד תשימו כפול גבינה ממה שתכננתם, תודו לנו אחר כך.
אם יש לכם כוח - תשקיעו בעגבניה פרוסה ותוכלו להגיד שאכלתם גם ירקות. רק כדאי לאכול בזהירות - עגבנייה בטוסט היא בטמפרטורה הכי חמה שמוכרת לאדם.
בננות
הגיע הזמן להודות בזה - בננה זה הפרי המושלם. היא טעימה, כיפית ומספקת, לא מחייבת באה בטוב כמעט בכל מצב. אשלגן בלה בלה בלה
אם יש לכם כוח - תחתכו עוד כמה פירות, ותרכיב ולכם איזה סלט - כמו מנגואים, אגסים, מלונים, תפוזים ועוד.
יוגורט
יוגורט זה פאן - יש בזה משהו מאוד מרענן וממלא. כשפותחים את הגביע תמיד זה נראה כאילו אין הרבה, אבל שמסיימים מרגישים תחושת מילוי וסיפוק. מה גם שזה נחשב יחסית בריא - אז למה לא?
אם יש לכם כוח - תוסיפו קצת גרנולה ודבש - תעשו לכם מוזלי. זה הרבה יותר טעים ומשביע.
גלידה
אולי אתם רק מסוג האנשים שרוצים להירגע, לפתוח נטפליקס ולדגור קופסת גלידה עד סופה. היי, אם זה מה שעושה לכם טוב - אנחנו לגמרי בעד.
אם יש לכם כוח - תוסיפו קצת חלב, תשלפו את המיקסר - ותעשו לכם איזה מילקשייק.