חברת אינטל, שהיא המעסיק הפרטי הגדול ביותר בארץ והיצואנית הגדולה בהייטק, שוקלת בימים אלה האם להשקיע בישראל. אינטל דחתה דיון בנושא שתוכנן עם נציגים רשמיים מהממשלה עד לאחר שיתברר מה יעלה בגורלה של המהפכה המשפטית. כעת קיים חשש כי קרנות הון סיכון יצטרפו לחברה ויהססו להשקיע בישראל על רקע אי-היציבות המשטרית במדינה ומחשש לגורל כספיהן.
אמנם בשוק ההייטק לא מרבים לדבר על זה, אבל נראה שחברות בישראל מתקרבות בצעדי ענק לשימוש בנשק יום הדין. חברות הרשומות ופועלות בארץ עשויות לעשות בו שימוש במקרה שהמהפכה המשפטית תושלם. המהלך הזה נקרא "היפוך שרוול", במסגרתו חברות יפסיקו להירשם בארץ וירשמו אותן באירלנד, ארה"ב או במקלטי מס בעולם. המהלך לא צפוי לפגוע בהשקעות בהייטק הישראלי - כלומר יזמים ישראלים ימשיכו לקבל מימון, אבל החברות שלהם לא יהיו ישראליות באופן רשמי.
יש לציין כי חברות ישראליות מעדיפות להיות רשומות בישראל ולשלם יותר מס מטעמים פטריוטיים וציוניים על מנת לתרום לשגשוג של המדינה. מהלך כזה של "היפוך שרוול" לא נועד לנקום בממשלה על רקע המהפכה המשפטית אלא הוא צעד הכרחי אם ברצונם להמשיך ולקבל מימון ממשקיעים זרים, שיחששו להעביר כסף לישראל על רקע חוסר היציבות במדינה.
מצב שבו חברות הייטק ישראליות יבצעו "היפוך שרוול" נשמע אמנם כמו נבואת זעם, אך כבר כעת ישנן חברות שבודקות ברצינות את המהלך של רישומן מעבר לים. לחברות הישראליות והציוניות הללו אין ממש ברירה, כי עבורן מדובר בשאלה של להיות או לחדול. אם המשקיעים בחו"ל מציבים בפני מנהליהן את הברירה בין לא לקבל כספי השקעות ולהתייבש, לבין לרשום את החברה שלהם בחו"ל, התשובה על כך ברורה אם ברצונן לשרוד ולא לפטר את עובדיהן בישראל.