בשבועות האחרונים הפכה קמלה האריס ליקירת האינטרנט, או יותר, ליקירת הטיקטוק. נראה שהאריס הצליחה לנצל את המומנטום עם פרישת ביידן ולהתחבב על דור ה-Z, מה שגורם לקמפיין של טראמפ נגדה להפוך לאגרסיבי יותר.

בימים האחרונים קיימה האריס עצרת תמיכה בדטרויט לצד המועמד שלה לתפקיד סגנה, טים וולז. בעוד שבתמונות שהופצו מהאירוע ניתן לראות המון בקהל - טראמפ טען מנגד שמדובר בזיוף ובמניפולציה שנעשתה לתמונה באמצעות בינה מלאכותית. למרות היעדר כל ראייה תומכת לכך, טראמפ פרסם את המידע השגוי ב-Truth, הרשת החברתית בבעלותו.

"היא ערכה את זה ב-AI, והראתה 'קהל' עצום של מה שנקרא תומכים, אבל הם לא היו קיימים! היא הוסגרה על ידי עובד תחזוקה בשדה התעופה שהבחין בתמונת הקהל המזויפת. לא היה שם אף אחד", כתב טראמפ. "היא רמאית. אף אחד לא חיכה לה, וה'קהל' נראה כמו 10,000 איש! אותו דבר קורה עם ה'המונים' המזויפים בנאומים שלה. זו הדרך שבה הדמוקרטים מנצחים בבחירות, על ידי רמאות", כתב. בפוסט הבא, טראמפ שיתף תמונה שבה נראה קהל מביט במטוסה של סגנית הנשיא וטען, ללא ראיות: "תראו, תפסנו אותה עם 'קהל' מזויף. לא היה שם אף אחד!".

בעוד שטראמפ טען שמדובר בזיוף, ערוצי החדשות שסיקרו את האירוע בזמן אמת תיעדו את הקהל שנכח במקום בבירור. כמו כן, בסוכנויות הידיעות כדוגמת AP ואחרות הופצו תמונות שמציגות את הקהל הרב במקום גם כן. על פי הערכות, כ-15,000 איש נכחו באירוע.

האריס הגיבה להאשמות של טראמפ בחשבון ה-X (טוויטר) הרשמי של הקמפיין: "זוהי תמונה אמיתית של קהל של 15,000 איש שהגיעו להאריס-וולז במישיגן", נכתב לצד צילום מסך מתוך Truth, "כבר שבוע שטראמפ אינו מנהל קמפיין במדינות המפתח… אנרגיה נמוכה?".

אתר בדיקת העובדות Snopes שניתח את התמונה באמצעות בינה מלאכותית, הסיק שמדובר בתמונה "96% אנושית", כלומר, מדובר בתצלום אמיתי בסבירות גבוהה מאוד. 

בקמפיין של האריס נוהגים להתנגח בטראמפ באופן קבוע על ידי פרסום תמונות מהעצרות של האריס לצד תמונות מהעצרות שלו - בהן ניתן לראות הרבה יותר מרווחים ריקים בקהל. כנראה שזה מה שדרבן את הנשיא לשעבר והמועמד לנשיאות הנוכחי לתקוף דווקא את העובדה הזאת.