11 שנה לאחר שייסד את חברת הסייבר ההתקפי NSO, ובתום שלוש שנים סוערות כמנכ"ל בצל שורה של מתקפות תקשורתיות ומשפטיות, עוזב שלו חוליו את תפקידו כמנכ"ל החברה. ל-Business נודע כי חוליו יקודם לתפקיד "נשיא גלובלי" של החברה, ויתמנה לסגן יו"ר דירקטוריון החברה. לתפקיד המנכ"ל במקומו של חוליו ימונה מנכ"ל פרטנר לשעבר איציק בנבנישתי שבאוגוסט האחרון הצטרף ל-NSO ומונה ל"נשיא משותף", לצידה של שירי דולב. עובדי החברה קיבלו עדכון על השינויים בצמרת במפגש שהתקיים במשרדי החברה לפני שעה קלה.
במהלך הכינוס אמר שלו כי דירקטוריון החברה אישר לקיים שיחות עם כמה משקיעים פוטנציאליים בחברה, במקביל לבחינת אפשרויות ההנפקה. איציק בנבינשתי, שייכנס לתפקיד המנכ"ל בשבועות הקרובים אמר בשיחה כי NSO "כבר לא 'ילד שובב' אלא חברה בעלת השפעה עולמית, ואין הרבה חברות ישראליות שיכולות להגיד זאת".
בנבנישתי, שהתפטר באפריל השנה מפרטנר, הצטרף ל-NSO לאחר פרסום תחקיר מקיף אודות מערכת הסייבר ההתקפי של החברה, "פגסוס", המשמש גופי ביטחון ומשטרות לשם פריצה ומעקב אחר טלפונים חכמים של יעדים מודיעיניים. הכלי של NSO משמש גופי ביטחון רשמיים לצורך מעקב אחר גורמי פשיעה פלילית וטרור, ומכירתו מתבצעת במסגרת הפיקוח של משרד הביטחון על ייצוא ביטחוני.
כמו תחקירים קודמים, גם התחקיר האחרון ניסה להצביע על כך שהכלים ש-NSO מפתחת משמשים לא רק לאכיפת חוק, אלא לשם רדיפת מתנגדי משטר. התחקיר ניסה לקשור בין רשימות של אלפי פוליטיקאים ו"פעילי זכויות אדם", שהיו כביכול תחת מעקב של גופי שלטון שונים, לבין NSO על בסיס הטענה שגופים אלה נמנים על לקוחותיה של NSO. את התחקיר פרסמו שורה של גופי חדשות כמו וושינגטון פוסט הגארדיין ולה מונד, בין היתר על בסיס דיווחים של ארגון זכויות האדם "אמנסטי" והארגון העיתונאי Forbidden Stories.
במסגרת התחקיר נטען עוד כי "פגסוס" שימש לא רק לצורך מעקב אחר גורמי ממשל ופוליטיקאים, אלא גם לצורך מעקב אחר ארוסתו של העיתונאי הסעודי ג'מאל חאשוקג'י. זאת, לאחר שב-2018 נטען כי העיתונאי בעצמו נרצח בידי גופי הביטחון הסעודיים תוך שהם נעזרים במערכת של NSO.
בעקבות פרשת חקשוג'י התרבו הפרסומים שניסו לקשר את החברה בפעילות נגד פעילי זכויות אדם ועיתונאים. החברה ניהלה גם הליכים משפטיים מול פייסבוק לאחר שענקית הטכנולוגיה האשימה את NSO בפריצה לחשבונות הוואטסאפ של כ-1,400 עיתונאים ופעילי זכויות אדם. במסגרת הסכסוך ביניהן חסמה פייסבוק בצעד חריג את חשבונותיהם של עובדי החברה ובני משפחותיהם, אך שיחררה את החסימה כעבור פרק זמן. בנוסף, דוח של "סיטיזן לאב" בדצמבר 2020 טען שכלים של החברה איפשרו מעקב אחר עשרות עיתונאים של רשת הטלוויזיה הקטארית אלג'זירה.
החברה הותקפה גם על ידי נשיא מיקרוסופט לאחר שזו חוותה מתקפת סייבר חמורה בעצמה. נשיא החברה בראד סמית' טען כי כלי הפריצה של NSO וחברות שכמותה אפשרו מלכתחילה את התקיפה על מיקרוסופט. זמן קצר לאחר מכן פורסם כי ארגון שמייצג את מיקרוסופט וחברות נוספות כמו גוגל, סיסקו וטוויטר הצטרף להליך משפטי שמנהלות פייסבוק ו-וואטסאפ נגד NSO. ביולי השנה התבטא נגדה גם המדליף המפורסם אדוארד סנודן וטען שהתעשייה שהיא חלק ממנה לא צריכה כלל להתקיים.
NSO היא אחת מחברות הסייבר ההתקפי המוכרות בעולם, בין היתר בשל מדיניות הפתיחות לתקשורת שלה, אך היא בהחלט אינה היחידה. בתחום זה פועלות חברות ישראליות נוספות כמו גם חברות שפועלות ממדינות מערביות וכאלה שאינן מערביות. בעקבות משברים קודמים הקימה החברה ועדת אתיקה עצמאית בהשתתפות מומחים חיצוניים שיסייעו לה למנוע מצב בו מוצריה ינוצלו לרעה. בנוסף מינתה החברה לתפקיד היועץ המשפטי שלה את היועמ"ש לשעבר של חברת "רפאל", שמואל סנראי.
על פי גורמים בחברה, חוליו יוביל מתפקידיו החדשים את התרחבותה של NSO מתחום הסייבר ההתקפי אל תחום הסייבר ההגנתי. הגורמים העריכו כי "חוליו יתמקד בהפיכת טכנולוגיית התקיפה של החברה לכוח הגנה, ושוקד על הקמת צוות לטכנולוגיית הגנה שתהפוך למובילה בעולם". על פי הגורמים, "פורטפוליו המוצרים של החברה צפוי לגדול משמעותית בחודשים הקרובים". מערכת הגנת הסייבר של NSO תצטרף לכשתושק, למערכות שפיתחה החברה בתחום הגנה ויירוט של רחפנים תוקפים, ובתחום החילוץ וההצלה".
החילופים בצמרת NSO היו לא בלתי צפויים לאחר שמוקדם יותר השנה, פורסם כי החברה שוקלת לצאת להנפקה או למהלך פיננסי משמעותי אחר. על פי הדיווחים שקלה החברה לצאת להנפקה בבורסת תל אביב או נאסדא"ק. מיד לאחר מכן הודיע חוליו כי בתסריט שכזה יפנה את תפקיד המנכ"ל על מנת להתמקד בתחומי הפיתוח והיזמות.
את החברה ייסד חוליו ב-2010 יחד עם שני שותפים נוספים - עמרי לביא, וניב כרמי. ב-2019 הובילו חוליו ולביא מהלך במסגרתו יחד עם קרן ההשקעות האירופית הפרטיות נובלפינה, רכשו את החברה בחזרה מקרן פרנסיסקו פרטנרס, על פי שווי של מיליארד דולר. על פי הדיווחים, שווי החברה כיום מוערך כבר בכ-2 מיליארד דולר. על פי הערכות, השניים מחזיקים בכ-10 אחוזים מהחברה, כל אחד, ויחד עם חברי הנהלת החברה ועובדיה, מחזיקים המייסדים והעובדים בכ-50 אחוזים ממניות החברה.
בעוד ש-NSO היא אחת החברות המוכרות והמובילות בעולם בתחום הסייבר ההתקפי, תחום הגנת הסייבר, שבו עוסקת מרבית תעשיית הסייבר הישראלי, נחשב תחום תחרותי ורווי. מסיבה זו אפשר להבין את הצעד של NSO ככזה שלא רק כנובע מטעמים של פיתוח עסקי, אלא גם ככזה שנועד לשפר את תדמית החברה, בעזרת פנייה לכיוונים שנחשבים לגיטימיים יותר. צעדים דומים של הפרדה בין אפיקים עסקיים ביטחוניים לבין אלה האזרחיים ביצעו בעבר מסיבות דומות גם חברות הפועלות בתחומים כמו רובוטיקה וראייה ממוחשבת.