"The Kitchen", החממה הטכנולוגית של הסטארטפים בישראלפגשנו יזמיות ונשות צוות מובילות מחממת הפודטק של שטראוס ורשות החדשנות
העתיד כאן: המבורגר מעבדה וחלב שלא נשאב מפרההמתכון לצמיחה: חדשנות וקיימות זמן קריאה: 3 דק'
העתיד כאן: המבורגר מעבדה וחלב שלא נשאב מפרההמתכון לצמיחה: חדשנות וקיימות
קפה של פעם או קפה של היום: מה יותר טעים?האם ההטכנולוגיה הפכה את האוכל לבריא וגם טעים יותר? זמן קריאה: 5 דק'
קפה של פעם או קפה של היום: מה יותר טעים?האם ההטכנולוגיה הפכה את האוכל לבריא וגם טעים יותר?
כמה אוכל אנחנו זורקים ואיך אפשר לצמצם את זה?ומהם הפתרונות שמציעות חברות המזון? זמן קריאה: 5 דק'
כמה אוכל אנחנו זורקים ואיך אפשר לצמצם את זה?ומהם הפתרונות שמציעות חברות המזון?
למה שנעדיף עגבנייה ישראלית?הבחירה שלנו מה לקנות משפיעה על החקלאות המקומית, וגם על הכלכלה והסביבה זמן קריאה: 4 דק'
למה שנעדיף עגבנייה ישראלית?הבחירה שלנו מה לקנות משפיעה על החקלאות המקומית, וגם על הכלכלה והסביבה
האם האוכל בעולם עומד להיגמר? למה זה קורה ואיך תעשיית הפודטק בישראל יכולה לפתור את זה? זמן קריאה: 4 דק'
האם האוכל בעולם עומד להיגמר? למה זה קורה ואיך תעשיית הפודטק בישראל יכולה לפתור את זה?
הכירו את האנשים שעומדים מאחורי מוצרי העתידועל הדרך קבלו הצצה ל'נשנושים' גרסת 2021 זמן קריאה: 5 דק'
הכירו את האנשים שעומדים מאחורי מוצרי העתידועל הדרך קבלו הצצה ל'נשנושים' גרסת 2021