השלכות פרשת האונס באוהיו ממשיכות להסעיר את ארצות הברית, וכעת הן מתחילות להתפשט גם אל כלי התקשורת המובילים במדינה. פופי הארלו, כתבת רשת CNN, וקנדי קרולי, מגישת התכנית "מצב האומה", הפכו ברגע אחד לנשים שאמריקה אוהבת לשנוא, אחרי שהסיקור שלהן בעקבות פסק הדין בפרשה, עסק דווקא בגורלם המר של הנאשמים במקרה, במקום בזה של הקורבן.
"מעולם לא חוויתי דבר כזה", סיפרה הארלו, שדיווחה מפתח בית המשפט, "היה קשה מאד גם לאאוטסיידרית כמוני לצפות בשני בחורים צעירים, שעמדו בפני עתיד כל כך מבטיח של כוכבי פוטבול, תלמידים טובים, ישבו וצפו במה שהם מאמינים שהיה הרגע בו חייהם התפרקו. כשאחד משני הנאשמים, מאליק ריצ'מונד שמע את פסק הדין (שנת מאסר במוסד לעבריינים צעירים) הוא התרסק". בהמשך תיארה הארלו את חייו הקשים של אחד הנאשמים, שחי עם אב אלכוהוליסט.
כשהשידור חזר אל האולפן המשיכה קרולי בסיקור התמוה, כשאירחה מומחה למשפט ושאלה אותו על ההשפעות האפשריות של הרשעה ברצח על שני הנאשמים הצעירים. במהלך הכתבה הוצגו קטעים מתוך בית המשפט, בו נראים השניים מתנצלים בבכי על מעשיהם בפני בית המשפט ומשפחת הקורבן. כצפוי, התגובות הנזעמות מרחבי המדינה, לא אירחו לבוא.
הרשתות החברתיות הוצפו בהתייחסויות זועמות כלפי התחנה, שהביאו תוך זמן קצר ליצירתה של עצומת רשת, עליה חתמו למעלה מ-100 אלף איש. "ההחלטה של CNN להציג את הנאשמים באונס בסטובנוויל תוך הבעת סימפטיה למצבם, תוך התעלמות מוחלטת מהנזק שנעשה לחייה של הקורבן, הוא מגעיל ומעודד תרבות מבישה במסגרתה צעירים לעולם לא יבינו את הבושה והכאב של קורבנות אונס. שינוי ההתנהלות הזאת מתחיל בכך שרשתות חדשות יודו בטעות שלהם, בפומבי.
כזכור, הפרשה התפוצצה בינואר השנה, כשסרטון של שני כוכבי פוטבול מסטיובנוויל, עיירה קטנה באוהיו, התפרסמו ברחבי הרשת. בסרטון נראים השניים צוחקים על הנערה השיכורה שאנסו. בנוסף התפרסמו תמונות עירום של הנערה, שצילם אחד הנאשמים, ברחבי הרשת.