קוראים לו בפייסבוק "פאק דאט ביץ'", (שתזדיין הכלבה הזאת), עכשיו הוא קורא לעצמו ג'ו קאר, וחבר אחר שלו טוען שבכלל קוראים לו תיין נויין. האיש בעל אלף (טוב, שלושה כרגע) השמות שנבחר לקרוא לו קאר, הסביר בפייסבוק שניסה להעביר מסר לפייסבוק ולתקשורת, ושמבחינתו הצליח לפחות במשימה השנייה.
עדכון: כרגע הפרופיל שלו לא זמין בכלל.
סיפורו מתחיל בינואר, אז פרסם סטטוס שאומר שנמאס שלא מאמינים לו ששמו הוא "פאק דאט ביץ'". הוא אף צירף לסטטוס צילום דרכון אוסטרלי, שבו מופיע השם פוק דאט ביץ', וכעת נראה כי יתכן שהיה זיוף. בהגיה אנגלית השם הוא קללה גסה, ובהגיה ויאטנמית הוא שם רגיל לחלוטין (שנהגה פופ דאט ביק), לפי דוברי השפה שהעלו סרטונים לרשת (בטרם עלה הסטטוס שלו). בסוף השבוע האחרון הסטטוס זכה לתפוצת לייקים ושיירים, ולכתבות בתקשורת.
הילד שצעק זאב בעידן פייסבוק
כעת, בבוקר יום רביעי, מגיע הוידוי: "דמיינו שהילד שקרא זאב בסיפור המפורסם, גדל למאה ה-21 והטכנולוגיה נמצאת בקצות אצבעותיו", הוא כותב בפייסבוק, ומתייחס לכך שקריאת הזאב על השם הייחודי שלו הקפיצה עיתונאים רבים שפירסמו את הסיפור.
Do you remember the story; The boy who cried wolf? Imagine that boy grew up into a mischievous man with 21st century...
Posted by Phuc Dat Bich on Tuesday, November 24, 2015
החלפת השם התחילה, לדבריו כמתיחה בין חברים שמיועדת להעביר לפייסבוק מסר: אי אפשר לכפות על אנשים להזדהות בשמם האמיתי. תמיד יהיו כאלה שירצו למתוח. פייסבוק נוהגת להשעות גולשים שמשתמשים בשם בדוי ולבקש מהם תעודת זיהוי כלשהי, אך צילומים של תעודות שנשלחים דרך טופס באינטרנט אפשר לזייף בקלות. פייסבוק גם הודיעה לאחרונה כי תרכך את המדיניות שלה לטובת דראגקווינס עם שם שונה מזה שאיתו נולדו.
באמצעות המתיחה , הוא שם ללעג את התקשורת, הוא כותב, "והוציאה מהאנשים שפנו אלי את המיטב, ולא את הרוע, כפי שאנחנו רגילים באינטרנט". עוד הוא אומר כי למד לא לסמוך על התקשורת, שרעבה לעוות את האמת. "אדם ממוצע כמוני יכול להונות את גופי התקשורת הגדולים בעולם בקלות", הוא כותב.
הוא חותם את הפוסט בשם ג'ו קאר, אך בדיווח של מאשאבל אומרים כי חבר לכיתתו של קאר\ביק שלח תמונה ישנה שלו ובה בכלל כתוב ששמו הוא תיין נויין (Thien Nguyen).