לא חשוב כמה השעונים החכמים של החברות השונות מתקדמים, אין סיכוי שנלבש אף אחד מהם לאורך זמן. הם פשוט מסורבלים מדי. אם הם רק היו דקים כמו שעון רגיל (ואנחנו לא מדברים על אלה שעולים אלף שקל ומצופים זכוכית חסינת-ירי וזהב, לא בהכרח בסדר הזה) - אולי היינו מסוגלים לתת להם הזדמנות.
במוסד המתקדם של קוריאה למדע וטכנולוגיה (KAIST) מצאו פיתרון לבעיה הזו. קבוצת חוקרים בהובלת פרופסור קיון ג'יי לי ופרופסור סאנג-הי קו פארק מהמחלקה להנדסת חומרים יצרה מסך שקוף, גמיש, דק מספיק כדי שאפשר יהיה פשוט להדביק אותו על פרק כף היד למשל ועמיד מספיק כדי להמשיך לעבוד למרות שינויי הצורה ששימוש כזה מביא איתו.
הצוות התבסס על טכנולוגיה בשם ILLO, שכבר שימשה לכמה חידושים והמצאות של המוסד הקוריאני בשנתיים וחצי האחרונות. הטכנולוגיה מבוססת הלייזר מאפשרת ליצור מסך גמיש מטרנזיסטורים דקים ושקופים, באופן שבו הם לא צריכים שכבה עבה של חומר שתחזיק אותם יחד. הרכיבים החשמליים הזעירים מורכבים בטבלה על גבי פיסת חומר שכשנורות דרכו קרני לייזר, מאפשר לחבר אותם כך שיישארו במבנה גם כאשר הם לא על שכבת הבסיס. לאחר מכם הם מכוסים בשכבת פלסטיק דקיקה שתגן עליהם בלי לפגוע בגמישות ובשקיפות.
החוקרים הצליחו ליצור מסך שבמצב כבוי נראה כמו מדבקה שקופה, ומסוגל לפעול גם לאחר קיפולים ועיוותים בצורתו. בניגוד למסכים גמישים אחרים הוא לא צריך שכבות של רכיבי חשמל מאחוריו, אלא יכול להתחבר לסוללה ו"מוח" קטנים שישולבו בבגדים.