המבורגר טבעוני לא תמיד מעורר תיאבון בכל אחד - אבל בשר ללא בשר, שמריח, מרגיש ובעל אותו טעם כמו בשר - זה כבר משהו אחר. זה תופס תאוצה אדירה - והצעד האחרון של רשת "ברגר קינג" העולמית מוכיח שכולנו הולכים לכיוון הזה.
ב-1 באפריל, ולא זאת לא מתיחה, הודיעה רשת "ברגר קינג" שהיא מכניסה לתפריט שלה גרסה טבעונית של המבורגר הוופר. ומי יהיה אחראי על ההמבורגר? לא אחרת מאימפוסיבל פודס - יצרנית המזון הצמחי הידועה בעולם שכבר הוכיחה לכולם שאם זה טעים כמו בשר, מריח כמו בשר ומדמם כמו בשר - יש מצב שמדובר באימפוסיבל בורגר.
מדובר בשילוב של חלבון חיטה, חלבון תפוחי אדמה, שמן קוקוס, Heme (הרכיב שגורם להמבורגר לדמם) ומרכיבים נוספים. הגירסה החדשה של ההמבורגר אפילו לא מכילה גלוטן או כולסטרול ובחברה אומרים שיש בה אותה רמה של ברזל וחלבון כמו בבשר בקר רגיל.
בארץ אנחנו מכירים את הביונד בורגר - המתחרה של אימפוסיבל. אפשר למצוא אותו ביותר מ-100 מסעדות ברחבי הארץ, ביניהן BBB, גודנס, סוסו & סאנס, ריינבו, מחניודה, בורגר רום, ההמבורגר של שגב, אל גאוצ‘ו באילת ועוד.
והאם זה צפוי להגיע לישראל? אז זה החלק הפחות משמח בהודעה, בשלב ראשון האימפוסיבל וופר יימכר רק ב-59 סניפים בארה"ב. לישראל זה לא צפוי להגיע, לפחות לא בקרוב.