"היהודים הורסים את המדינה באמצעות הגירה המונית ושחיתות", נכתב בפלאייר שפשוט נפלט, כאילו ספונטנית, מעשרות אלפי מדפסות ברחבי ארצות הברית, "הצטרפו למאבק למען העליונות הלבנה".
LRT @nytimes i found one today on my campus @WUSTL pic.twitter.com/l9HsIKHVxk
— Cespedes Family BBQ (@CespedesBBQ) 29 במרץ 2016
הפלאייר שולח אנשים לאתר חדשות בשם dailystormer, שמפרסם מסרים אנטישמיים. תחת אחת הקטגוריות הראשיות, "הבעיה היהודית", מופיעים סיפורים כמו "יהודים ישראלים עזרו לפרוץ לאייפון של המחבל", "וונדר וומן היא יהודייה", "היהודים מודים שבלגיה היאר מדינה כושלת" ו"יהודים ישראלים עוזרים לפלישה לאירופה" - מאמר שמלווה בקריקטורה אנטישמית.
אבל לא בעלי האתר שלחו את ההודעה, והמטרה של הפצת הפלאייר לא הייתה להפיץ שנאה נגד יהודים (או לפחות לא רק זה). מי שעשה את זה הוא האקר בשם אנדרו אורנהיימר (המכנה עצמו וויב), שרצה להוכיח כמה פשוט לפרוץ למדפסות, וכמה הרשתות עדיין לא מאובטחות ברמה הבסיסית ביותר. על הדרך, הוא הסביר שהוא רוצה להביע תמיכה בחופש הביטוי, גם של אתרים שעוסקים בנושאים קיצוניים כמו "עליונות הלבנים". בעבר, וויב היה חלק מקבוצה שחשפה פרטים של לקוחות חברת הטלפוניה at&t.
כמה מדפסות יש באינטרנט הפתוח, תהה וויב במאמר שפירסם על המעשה שלו, והגיע למסקנה שיש מיליונים, שרבות מהן לא ממש מוגנות, ושכל אחד יכול לשלוח אליהן מסמך להדפסה בפקודה קצרה ולא מסובכת. הוא פנה למישהו בצ'אט של ה-Daily Stormer, קיבל ממנו מסמך להדפסה שמורכב מתווים ואותיות בלבד (כולל צלב הקרס), סרק את הרשת בחיפוש אחר מדפסות פתוחות ושלח לכולן את המסמך האנטישמי.
Never done before: mass printer trolling. Y'all think this PostScript is offensive enough? https://t.co/7RN4DKM9lR pic.twitter.com/HqDwvx9bhZ
— Andrew Auernheimer (@rabite) 24 במרץ 2016
התוצאה: כל המדפסות פשוט מדפיסות את המסמך, כאילו נשלח ממחשב שכן, ובלי להודיע לאף אחד. למרות שטכנית זה היה מאוד פשוט לביצוע, עבור אנשים שיושבים בסביבת המדפסות הללו, זה יכול להיות די מבהיל, גם אם התוכן לא היה כל כך קיצוני.
וויב מפרט במאמר את תהליך העבודה ואת התגובות בטוויטר של אנשים שהמסמך הודפס במשרדים שלהם, וסיפר כי רוב ההדפסות יצאו במדפסות שעומדות לשימוש סטודנטים באוניברסיטאות, ביניהן מוכרות וגדולות כמו פרינסטון, ייל וברקלי. וויב לעג לתגובות המבוהלות של סטודנטים, כמו אחד שכתב בטוויטר שלו שהוא מרגיש "לא בטוח". "מישהו הדפיס משהו. אני לא מרגיש בטוח!", כתב וויב בציניות וצירף גם ציוץ של תחנת משטרה מקומית שהבטיחה לטפל ב"בעיה".
בסוף המאמר שלו, וויב מבקש כסף. "אם נהניתם מהניסוי הזה", הוא כותב, "תשקלו תרומה למעבדת ההרס המזרח-אירופאית שלי", ומספק מספר ארנק ביטקוין, כדי שיוכל לקבל את התשלומים באופן אנונימי ובלי שתהיה אפשר להחרים לו את הכסף.