אל תכתבו לעצמכם תזכורות בטלפון - יכול להיות שהן ייחשבו כקבילות משפטית, כפי שקרה עם הודעת סמס שנמצאה על הטלפון הסלולרי של אדם שהתאבד באוסטרליה לפני שנה.
באוקטובר 2016 התאבד הגבר בן ה-55, ימים בודדים לאחר שאשתו עזבה אותו - לא בפעם הראשונה - לטובת האקס שלה. לאחר שנמצאה גופתו, התגלתה באפליקציית ההודעות במכשיר שלו טיוטת הודעה שכתב באחד הימים האחרונים לחייו, אך לא שלח אותה לבסוף.
בהודעה כתב הגבר כי הוא מוריש את כל רכושו לאח ולאחיין, במקום לאשתו ולבנו. הוא דרש שאשתו תאסוף מהבית את הדברים שלה והבית יעבור לאח, והוסיף כי יש לו "מעט מזומן מאחורי הטלוויזיה ומעט בבנק". הוא צירף את פרטי הגישה לחשבון, ביקש כי אפרו ייקבר בגינה וסיים תוך ציון המילה "צוואתי".
אשתו דרשה מבית המשפט לקבל את נכסיו, וטענה כי מכיוון שלא שלח את ההודעה היא אינה יכולה להיחשב כצוואה - אך שופטת בית המשפט העליון של מדינת קווינסלנד, סוזן בראון, טענה כי הפירוט הרב של ההודעה, כמו גם ציון המילה צוואה, מספיקה כדי להעיד על כוונתו של הבעל.
מבחינת החוק במדינה, עד 2006 התקבלו רק צוואות כתובות וחתומות בפני שני עדים - עד ששינוי בחוק פתח את הפתח לסוגים נוספים של צוואות. עתה, בעקבות פסיקתה של השופטת בראון בשבוע שעבר, נראה שכל אחד מאיתנו צריך לחשוב פעמיים על מה שאנחנו כותבים בטלפון, מפני שזה יכול להיחשב למסמך משפטי.